-
-

Originally Posted by
ADAHAN
Mohikan hocam hoş geldiniz sizi burada görmek çok güzel mümkünse Ekgyo bakabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
6 yıldır hala trend oluşturamamış, TL bazlı bakarsan BOĞA piyasasına yakın, dolar bazlı bakarsan AYI piyasasının eşiğinde.
Kırılım nereye olursa o yöne gidecek.
Emlak krizi olmayacaksa TL bazlı trend yukarı, olacaksa USD bazlı trend aşağı kırılacak.
Kırılım yönünde hareket etmek lazımdır.
TL BAZLI...

USD BAZLI...
DUHUL : 1999
-
-
Hocam rysas hakkındaki görüşünüz nedir
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mohikan
BIST 100...
ORTA-UZUN VADE...
eski zirve geçilince B planı olarak 2014 yılını başlangıç alan sayım öne çıktı.
1 zirvesi daha var
KISA-ORTA VADE...
2016 Ocak dibinden başlayan sayımda da son 1 zirvesi var

Mohikan Hocam..
Öncelikle ons sayımı için çok teşekkür ederim..Ben yinede bu sayımla reel hayat hareketleri arasında tezat olduğunu düşünüyorum..
Sizin piyasa tecrübeniz ve bilginiz hakkında yorum yapmak bana düşmez ancak yukarıdaki Bist sayımı hakkında nacizane
fikrimi söylemek istiyorum..Çünkü sizi hatalı sonuçlara götüren bir husus olduğunu düşünüyorum..
Bizim borsamızdaki yabancı payı yaklaşık %65 lerde. Bu yüzden bizde maalesef onlarla birlikte dolar bazlı bakmalıyız..En
azından ben öyle yapıyorum..
Şuanda yaklaşık 2.75 usd seviyelerindeyiz..Daha önce 5 dolara kadar gitmiş olmamıza rağmen mevcut konjöktürü de hesaba katarsak 3 usd direncimiz (105-110 binler) 2.5 usd ise destek noktamız (90 binlerin başı) ..
Ben EW sayımlarına inanmam, ancak fala inanma falsız kalma misali benimki..
Endekse dolar bazlı baksanız daha sağlıklı olacak kanaatindeyim..
Burası Türkiye,,yarın ne olur bilemeyiz..Ancak mevcut dolar bazlı durum ve şirketlerimizin bilançoları yakın vadede evham
yapacak bir durum yok gibi gözüküyor..Ben full hissedeyim..Onun psikolojik baskısı diyebilirsiniz...Zaten ultra uzun vedeciyim..Günlük hareketlere takılmam..Düz mantık yürütüyorum ve bunları sadece şahsi fikir olarak belirtiyorum...İddialaşmak gibi bir amacım yok..
-
sn.mohikan armada sayımı için çok teşekkür ederim sağolun
-
Mohikan usta Kervan ve Celha yorumun için çok teşekkürler.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
sn. MOHIKAN siz topraklarınızı terkettıkten sonra gördukki toprak işgalinde mahir olan solukbenizli iş bilgeliğe gelince çelik çomaktan fazlasını bilmiyor. sadece topıkte degıl koca sıtede dişe dokunur bır calısma yok. topraklarına tekrar hoş geldin. umarım sn. jas ve sn. stah da gelırler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri