Hocam birde tukas a bakabilir misiniz.
düþüncelere kurþun iþlemez.
Hocam birde tukas a bakabilir misiniz.
düþüncelere kurþun iþlemez.
Biraz biraz mohikanýn zamaný yaklaþýyor sanki.
Zaten mayýsta geldi. Biraz satýp gitme zamaný geldi sankim ufak ufak. :D
Bankalarda zirvelerden hacimli dönüþ oldu biraz.
isc garan akbnk oboya benzer oluþumlar gördüm. yapýda ikili tepe gibi vakýf biraz farklý ama oda çok yüksek açýp hacimli kýrmýzý bir dönüþ barý üretmiþ gibi.
realizasyon iyidir.
Ýyi geceler.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
KARTONSAN...
UZUN VADE...
18 Dalgalýk trendin 11 zirvesini yapmýþ.
2015 zirvesi olan 360 üstünde yeni bir zirve yapacak mý?
Yoksa 2016 dibi 210'un altýnda yeni bir C dibi mi yapacak?
ORTA VADE...
Görüntü hoþ deðil, ama sayým henüz bozulmamýþ.
2016 dibi olan 209'dan baþlayan 10 dalgalýk bu trendin bozulmamasý için 270.500 aþaðý geçilmemelidir.
Aksi taktirde yeni dip gelir.
![]()
DUHUL : 1999
TUKAÞ...
ORTA VADE...
2014'TE 0.65'ten baþlayan 15 dalgalýk trendin 13 zirvesini yapmýþ, 2.50 üstünde 2 zirvesi kalmýþ.
Ancak bu düzeltme derin olmuþ(kýrmýzý 4) ve bitip bitmediði de þüpheli.
Kýrmýzý 4 düzeltme dalgasýna daha yakýn bakarsak 7 dalgalýk bir trendin 5 dibini yaptýðýný ve 2 dibinin daha kaldýðýný görüyoruz. 1.14 altýnda 2 dip daha yapabilir.
KISA VADE...
Eðer 1.14 ile düzeltme bitmiþse, kýsa vadeli bu çýkýþ trendinin bozulmadan devam etmesi gerekiyor.
3. dalgalarýn baþladýðýný varsayarsak 8 dalgalýk bu trendin devamý için 1.51 aþaðý geçilmemelidir.
Trend aþaðý dönerse orta vadedeki 2 dip ile 1 TL veya biraz altý görülebilir. Sonra yeni zirve için yeni bir trend baþlar.
![]()
NIBAS...
Durum karýþýk.
Haftalýk grafikte 3 liradan baþlayan düþüþ trendinin 0.5 ile bittiði görünüyor.
Þimdi yükselen diplerle yükseliþ trendine hazýrlanmakta.
Ancak günlük grafikte de saydým, 9 dalgalýk bir düþüþ trendi ve 0.50 altýnda 2 dip daha çýkýyor.
GYO ve çimentolarýn prim yapmasý için yeni bir inþaat hamlesi gerekiyor.
Ben gayrimenkul ve çimento sektöründe bu gücü göremiyorum.
Haftalýk sayýmý veriyorum.
IHMAD...
10 liralardan gelen düþüþ trendi 0.60 ile bitmiþ, bu kesin.
Yükselen dipler yapýyor.
Ben bu tür hisselere yatýrým yapmýyorum.
Her tarafý gayrimenkul olsa ne yazar? Sonuçta Ihlas grubundan bahsediyoruz.
![]()
Muhterem Mohikan Hocam,
Hikmetinden sual olunmaz, Elyot Ustadi sizsiniz. Lakin, merak da insanin basina cok is aciyor, takdir edersiniz. Sormadan edemeyecegim. Bu Haci Elyot bu dalgalari sayarken, her onune geleni saymis mi, yoksa belli basli, kismen akli basinda hisseleri ve emtialari mi saymis acaba? Mesela, eleman hayatta olsaydi bizdeki ilk 100 endeksten sonrasini sayarmiydi? Ihlas, Maktak Dardanel, Metro, Vangd, vs yi zaten hic kaale almiyorum. Yani bunlar U 30 hatta U 10 dahi olsa....
Sadece sahsi merak bizimkisi...
Vesselam,
freesky
Yer Ýmleri