Sn Mohikan cusan ,ipek ve kozal sayýmlarýnda bakabilirmisiniz.tesekkurler
Sn Mohikan cusan ,ipek ve kozal sayýmlarýnda bakabilirmisiniz.tesekkurler
mohikan hocam;vkgyo hissesinide zamanýnýz olduðunda yorumlayabilir misiniz?bu hisseleri sizi takip eden birisi olarak kendi arþivime kaydediyorum.Tekrar tekrar teþekkür ederim.
Mohikan Üstad Alkim Kimya için ne dersiniz? Bir de bu ABD hisselerinden Tesla var onu nasýl alýrýz geleceðini nasýl görüyorsunuz?
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST 100...
Bu hafta 100 bin psikolojik direncini aþacak.
Çarþamba FED faiz kararý var, ondan sonra 3-4 bin puanlýk bir düzeltme bekliyorum.
HAFTALIK grafikte 100 binden sonra 3 zirve daha var. (Günlük grafikte ise bu sayý 5 veya 6)
Aðustos sonunda BIST nihai zirvesini görür. Eylül'den sonra ortalýk çok karýþýr diye düþünüyorum.
![]()
DUHUL : 1999
USDTRY...
Orta vadeli 12 itki dalgasý içeren bu sayým 5 zirve daha yapmasý gerekiyorken 3.51 altýný görerek ÝPTAL oldu.
B planý devreye girdi.
Þimdi düþüþ için yeni sayým devrede.
Aþaðý yönlü 17 dalgalýk bir trend oluþtu.
Dipler minik minik geliyor ama henüz 7 dip yapmýþ, 10 dibi daha olacak.
3.40'a göz kýrpýyor.
![]()
PETKÝM...
UZUN VADE...
2000 yýlýnda özelleþtirme (Uzan Grubuna satýlacaktý) beklentisiyle anormal bir hareket yapýp 2.90'ý görmüþtü.
Ayný zirveyi bir daha 2015 yýlýnda görebildi.
Çok uzun vadeli AYLIK bu grafikte 2.90'lýk zirve sonrasý 3. dalgalarý baþlattýðýný görüyoruz.
8 dalgalýk bir trendin 2. zirvesini yapýyor.
KISA VADE...
15 dalgalýk bir trend oluþtu.
4. zirvesini yapýyor.
Aðustos sonunda en az 7 TL olur diye düþünüyorum.
Sonra saðlam bir düzeltme gelir.
![]()
Tesekkur ederim, duymak istedigim yanittan emin oldum.. bilginize emeginize saglik..
KENT...
Bu hisseyi eski topikte saymýþtým.
Öncelikle temeline baktýðýmýzda ederinin 15 katýndan iþlem görüyor. Defter deðeri 11 TL...
20-30 TL gibi seyrederken 2010'da 400 TL görülmüþ.
Bu sayýma göre 39.85 aþaðý geçilemez çok uzun yýlar sonra 400 üstünde çoklu zirveleri olur.
Ama temeline bakýnca böyle zirveleri þimdi hak etmediðini düþünüyorum.
7 yýldýr düzeltme yapýyor ve bu düzeltme bir o kadar daha sürecek gibi.
En azýndan 39 TL'ye inip ikili bir dip yapabilir.
![]()
Yer Ýmleri