Deðerli Romatoid ve Mohikan ustadlarým çok teþekkür ederim.ALLAH batýrsýn yok etsin hepsini.ytd
Deðerli Romatoid ve Mohikan ustadlarým çok teþekkür ederim.ALLAH batýrsýn yok etsin hepsini.ytd
EKGYO...
7 yýldýr trend oluþturamamýþ, 3. dalgalar baþlayamamýþ...
Hep söylüyorum, TL bazlý yukarý kýramazsa dolar bazlý aþaðý trend baþlayacak diye...
TL BAZLI...
Eðer yukarý gidecekse 13 hazýrlýk dalgasý oldu. 3.25 yukarý kýrýlýrsa yukarý trend baþlar.
Buna gücü var mý? Yok...
Üçgenin aþaðý kýrýlma isteði var ve kýrýlýnca orta-uzun vadede 1.5'a kadar düþebilir.
DOLAR BAZLI...
12 dalgalýk bir trend oluþtu. 0.72 USD aþaðý kýrýlýrsa orta -uzun vadede en az 0.4 USD'ye kadar yolu var...
![]()
DUHUL : 1999
ASELSAN...
Dünyanýn en büyük silah þirketlerinin yanýnda, hükümet ,medya ve borsa camiasý tarafýndan Aselsanýn fiyatýnýn bilinçli olarak çok þiþirildiðini düþünüyorum. F/K:21, PD/DD:5 rakamlarý bile bunu görmeye yeter...
ORTA VADE...
14 dalgalýk bir trend saydým, 22.5 ile sayým bitmiþ görünüyor.
Ama yine de 1 dalga eksik sayýlmýþ olabilir ve 22.5 üstünde son bir zirve yapabilir.
Daha sonra orta-uzun vadeli çok uzun ve derin bir düzeltme yapacaðýný tahmin ediyorum.
UZUN VADE...
Aylýk grafikte uzun vadeli trendin bitip uzun bir düzeltme sürecine yakýn olduðumuzu düþünüyorum...
ODAS...
14 dalgalýk trendin 6 zirvesi yapýldý.
Þimdi düzeltmeye geçti.
UZUN VADE...
ORTA VADE...
2-3 ay içinde 5.80 üstünde 3 zirvesi daha var...
KISA VADE...
Kýsa vadeli 7 dalgalýk bir trend oluþmuþ olup, 5.10-5.20'ye kadar düþme ihtimali vardýr.
![]()
Tþk ederim mohikan hocam
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SKTAS...
Orta-uzun vadeli bu grafikte 6.58 üstünde son bir zirvesi var ama bundan önce 1 TL altýný görme ihtimali var.
Kýsa vadeli durum karýþýk, sanki yükselen diplerle yeni zirve hazýrlýðý yapar gibi bir görüntü veriyor.
Haftalýkta 6, günlükte 10 hazýrlýk dalgasý saydým.
2.55 üstünde hýzla 3.5 görülür ve küçük çanaðý tamamlar...
Daha sonra da yeni zirve hazýrlýklarýna baþlar.
2.55 geçilemezse kendine 1.53 altýnda yeni dipler beðenir.
![]()
Degerli meslektaþým Mohikan Bey ALGYO analizi yapabilir misiniz? selamlar
Yer Ýmleri