Mohikani yerden yere vuranlar adam deðil ki...Laflarý olsun...Buyrun meydan boþ...
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikani yerden yere vuranlar adam deðil ki...Laflarý olsun...Buyrun meydan boþ...
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan,
Karsiliksiz olarak verdiginiz emek ve harcadiginiz zaman icin tesekkur ederiz..
Allah oglunuza en kisa surede sifasini versin ve hep birlikte saglikli, neseli, mutlu gunleriniz olsun insaallah..
Hayatta en pahali þey tecrübedir; çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir..
Tmpol icin yorum alabilirmiyim hocam.tesekkurler simdiden
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam seni tebrik ediyorum, geçmiþ analizleri inceleme fýrsatým oldu ve sizi bir kez daha takdir ettim.selamlar
Sn Mohikanla tek bir konuda soru sordum. Pegasus. Hisse 12 ile 13 arasýndaydý. Bayaðý yüklü miktarda almýþtým. Gelecekten ümitliydim. Borsanýn kuralýnda olduðu gibi hisseyi en kötü zamanýnda almýþtým. Ne olur dedim sn Mohikan. Bi sayým yaptý yön aþaðý dedi 8 lerden falan bahsetti kesin görecek diye yazdý.Korkudan sattým. Ne oldu 28 oldu. Kýzdým mý hayýr sebeb kendi salaklýðým. Borsada kimsenin tavsiyesine uymayýnýz. Þimdide dohol aldým en son sayýmýnda 37 lere düþecek diyor. Ýþte karar aný benim için.
Borsada genel endex yükseliþe geçtiyse sayýmlar yukarý dönüyor bu þekilde benimde zararým oldu ama mohikan hoca yanlýþ ben diyemem Allah razý olsun diye hep söylerim benim kendi yanlýþým nice kaðýtlar döndü Türkiye de ekonomide öyle! saðlam görünüyorsa da bir iç-dýþ kriz olsa gerçek durum görülür.Para bol herkes kazanýyor ve mutlu inþaallah devamý olur ben zararýmý kurtarýrým.herkese hayýrlý ve bol kazanclar.
borsa þuan vatandaþa satamýyor piyasayý yükselten grup veya herif adamlarýný buraya yönlendirmiþ pazarlama istiyor piyasa çakýlacak veya benzer yorumlar istemiyor mohican ustaya saldýrýyor.
Son Tango zamaný þuan kaldýr vur yaptýlar vatandaþ elini boþalttý tekrar aldýklarýný satabilene kadar televizyonlar boþ durmaz
televizyona çýkan yorumcular:
########
"daha yukarda yol var "
"daha yükseliþ bekliyorum"
#######
gibi yorumlarla vatandaþýn elini boþaltmamasý için psikolojik baský yapar
bir kaç tane hýyar da çýkar Türkiyenin tarihi altýn ithalat rekorunu
aLTIN a yatýrým yapan zenginler olduðunu açýklamaz ihraç etmek için almýþýz diye açýklar
kardeþim altýn bu ihraç için alýyorsan edeceðin kadar alýrsýn demek altýn iþleyen kiþilerin de gelecek öngörüleri ALTIN fiyatlarýnýn yükseleceði tarafýnda o yüzden çok almýþlar belki kredi çekip aldýlar bilinmez
ancak vatandaþý altýndan uzaklaþtýrmak için yapýyorlar bunlarý vatandaþ etinden sütünden faydalanýlacak soyulacak enayi onlara göre
ne taraf þiþkinse o tarafa çekmeleri gerekli.
#############
borsalar mý þiþkin hadi gelin borsaya söz acýtmayacak demedikleri kaldý bir tek
############
bedava peynir fare kapanýnda olur
############
113bin-118bin e kadar hýzlý hareket ettirilip vatandaþýn satmamasý saðlanacak mutlaka
kademeli olarak süreli emir girip ekrana Bakmamak sizi kurtarýr ancak fakat adamlar kimin satýþlarý olduðunu görüp özellikle almazlar
bir gün satýþ girmeyi unutun o gün alýrlar aniden.
ben kiþisel olarak o seviyeleri göreceðimizi düþünmüyorum ancak vatandaþta olmayan bankalar ilel kaldýrýrlar piyasayý ondan sonra vatandaþta olan hisseler düþer.
##########
#######
mohican usta vatandaþýn hayýr duasýný almaya devam et býrakma buralarý
########
teknik analiz zordur belli kritere göre hareket etmez daima hisse belli zamanlarda hýzlý belli zamanlarda yavaþ gider,yanýlma payý mutlaka olacaktýr
NOKTA atýþý bekliyor anlaþýlan size sataþanlar
########
nokta atýþý bekleyenler Þu herif denen adamýn buraya saldýðý pazarlamacýlardan yorum beklesinler
##########
çakýlacak mýyýz?
evet çok hýzlý geldik buraya borsa tarihinde bu kadar hýzlý bir çýkýþ yoktu.
ve çok hýzlý çakýlmamýz gerekli
%15 faiz ile kimse mal taþýmaz %6 olduðunda 2013 yýlýnda çakýlmýþýz bu zamanda mý çakýlmayacaz?
yine birileri bir oyun çýkartýr
bakýn kuzey kore füze sallýyor medyanýn habere bakýn " tehlike geçti" þimdi bu haber satmak için deðil de nedir?
#######
grafiklerim baþtan sona:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4804&page=4
#######
grafiklerim no 2 baþtan sona:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4535
#######
Birileri kýna yaksýn abuk subuk yazýp þu forumda adam gibi milleti hiç bir karþýlýk beklemeden bilgilendiren sacro gibi mohikan gibi ustalarý býktýrýp topikleri terketmelerini saðladýlar
Yer Ýmleri