Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
saygýlar dostum gecenin bir yarýsýnda verdiðin tüm faydalý bilgiler için teþekkürü bir borç bilirim.
ne sorsam sanki tüm cevaplar sizde varmýþ gibime geliyor!
sinema dan borsaya ...
not:orjinal filmler denk gelirse bana herzaman özelden mesaj atarsan sevinirim.sizin seçtiðiniz filmler benimde ilgimi çeker.
saygýlar iyi geceler dostum .
Rabbim ettiðiniz tüm dualarý kabul eylesin mübarek cuma gecesi hürmetine.
Yarýn ola hayrola ben kaçtým.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Son düzenleme : ariston; 16-09-2022 saat: 01:55.
Her zaman yarýn ölecekmiþim gibi yaþýyorum.
Þunu bir yere yazmadýk diye bir þey kafamda kalmasýn diye yazýyorum.
Memento mori
Hazzýn olduðu müzik ve film endüstrisi farklý amaçlar için kullanýlagelir. Medeniyetin makas deðiþimlerinde kullanýlýr bir zümre tarafýndan. öyle dünyayý yöneten aileler zýrvalýðý falan deðil. farklý. maykýl ceksýnýn acýsý da buydu insanlýk için çok huzursuzdu gerçek yüzü görünce çaresizliðe kapýlmýþtý. karþý durdu üzerini çizdiler.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yarýnýn 2 hikayesi olacaktýr, bankalar muhtemelen taban olmayacak, Hah dengeye oturduk denecek. Ftse deðiþimleri sebebiyle bazý senetler hareketli olacaktýr. Çok güzel mal daðýtma günü bence. Yani ben pala olsam öyle yapardým ama ben pala deðilim malesef.
Yer Ýmleri