Tüm dünya Hungary (Hun lar/ülkesi) diyor. Bir biz salak gibi Macar / Macaristan diyoruz.
Tüm dünya Hungary (Hun lar/ülkesi) diyor. Bir biz salak gibi Macar / Macaristan diyoruz.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Burada çok iyi yorumcular var ama onlar da çocuk tipler yüzünden çoðu yazmýyor..
2018'de YK 1,6'dan toplarken "caho" almayýn 1,2 dedi ve saydý..
2020'de virüs ilk çýkýnca gübre toplama baþladým ve muhtemelen ilk yazandým ama yine ayný yorum..
2020 sonlarýn da tüp 9$ cazip geldi ve binlerce topladým yine ayný tayfa elektrikli araba muhabetti..
Þimdi de gýda topluyorum ki açlýk olacaktýr..
Kendi bilmez birkaç kiþi yine saymýþ, evladým ben 2018'de Ulus'da arap gördüðüm an ülkeden çýktým ve o dönem TR'de 100$ býrakmýþtým ki þimdi 400$ üstü. Kendini bir bok sananlar 2002'de Raks elektronik telefon yapacak diye karanlýk odada az ekmek yemedik, sizden ricam kimseye sosyal medyada racon kesmeyin ve ego yapmayýn ki o üfürüðünüzü bir yerinize zokarlar..
Ýþlem zamaný büyükler buraya yazmaz, çünkü balýk sürüsü istemez, balýklar ancak son anda BTC 100k$ olacak diye 55k$'dan toplamak için çaðýrý atar..
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Son düzenleme : KaraKemal; 16-09-2022 saat: 20:20.
pala saray uþaklarýný fena tokatladý kanýmca. eðer sonunda bu volalite ve diðer saçmalýklara müdahale gelirse ilgili kurumlardan saðlamasý olur. ama kesin böyle oldu. hatta þafak baskýnýyla gözaltý falan bile gelebilir Tokatçý abilere...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri