Originally Posted by
ariston
Millet aldýðý seviyeye gelince piþman olup satýyor veya tekrar alýyor. O yüzden hacim barlarý önemli seviyeleri iþaret ediyor. Bazen bu seviyeer daha önce görülmedi biz de bilmiyoruz diyorlar. En yükseðin %50 fazlasý, 2 katý gibi yerler önemli olabilir. Bunun yanýnda destek seviyeleri de olabilir 3/4 veya %50, 1/4 gibi seviyeler psikolojik olabilir, fibonaci deniyor çok incelemedim.
Yüklü bir emir gireceðim sýrada birisi bana bu hisse sýfýra kadar iner mi diye sordu tarihi fýrsatý kaçýrdým, olmaz kardeþim deyip geçmem lazýmdý, minimum 0,01 oluyor sýfýr diye bir þey borsada olmaz demeliydim.
Bana bir çok kiþi sen asla baþkalarýnýn aklýna uyma hatta inat ile tersini yap, birisinin sana menuden filan bir þey seçmesine izin verme vs bir sürü þey salýk verdi. Ama karakter olarak baþkalarýnýn görüþlerine önem veririm, bir arkadaþým sürekli benim dediðim þekilde hareket ediyoruz neden demiþti, ben de benim için fark etmiyor demiþtim.
yalnýz hajim barlarýnda þöyle bir tuzak da gözden kaçýrýlmamasý ijap eden husus olarak , rasyonel aklýn gerekliliklerini yerine getiren basiriyetlisinden yurt paydaþýnýn her daim zihin haritasýnda iþaretli olmalýdýr attention please bayraðý ile.
nedir o ? fiktif iþlemler. a hesaptan al b hesaptan ver , sol cepten sat sað cebe al. neye yaradý ? fiktif iþlemle hajimi arttýrdýn.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri