Kýrmýzý sana çok yakýþýyor þarkýsý gelebilir.
Dün bankalarda erken tavan hikayesi arakasýndan holdingler ve bademcuk tahtalarý ile hacimli bir kapanýþ oldu.Yalnýz bu hareket biraz hýzlý gerçekleþti , Bugun 887 milyon teminet tamamlama çaðrýsý mevcut oynak 1-2 gün olur diye düþünüyorum , oyun biraz genelden ziyade tahta bazlý dönebilir benim görüþüm bu yönde .
Tebrikler Sindoma abi, kuþ 100 gösterdiler
Kuþ 20 tale idi, gundwane abi geldi dediki suyun içinde 50 tale suyun üstünde 70 tale
bu uzun vadeli baþarýlý bir analiz.
Þuan suyun bi týk üstünde 100 taleyi bugün gördü.
Dediði zaman bi kamyon alýp ataydýk kenara þindi keyiften dörtköþe olup keyif cigarasý tüttürürdük![]()
Yani borsada olmaz diye biþii olmuyor, 500 tale neden olmasýn tombik kuþ
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
çaðrý,
o nefret ettiðin tahtada bugun dikkat et.
rüzgar arýyor þuanda
Bozkurt 38-40 bandýndan beri kuþ taþýyorum yüklü burada bilenler bilir portföy paylaþtýðýmda yazýyorum ozamandan beri hesabýma baktýðýmda kazancýmý görüyormuyum suda olana deðil ona bakarým.Yoksa buraya tahta yazmak kadar kolay birþey yok bir tane yazayým bendeama elimde o tahta yoksa kara da , denizde, hava da kaç para yaparsa yapsýn önemi varmý
Borsadaki yükseliþe neden þaþýrýldýðýný ya da fiktif dendiðini anlamýyorum. Gayet de gerçek.
Çoðu þirket karýný katlýyor, çünkü enflasyonist ortamda fiyatlama gücü var. Yapýþtýrýyor zammý. Bu da cirolara ve karlara yansýyor.
Sn. Sindoma sizin öteki cebinizden çýkan para demiþ, çok doðru. Büyüme verilerine baktýðýnýzda ücretli kesimin büyümeden aldýðý pay sürekli düþüyor. E para nereye gidiyor? Ç3 bilançolarý gelince göreceðiz.
Özetle, mevcut koþullar devam ettiði sürece borsanýn düþmesi çok zor. Yabancý olsa da olmasa da bir þey deðiþmez.
Aslýnda orada da bir karýþýklýk var. Yabancý olmadýðý için borsa gidiyor deðil. Borsanýn gitmesi de yabancýnýn olmamasý da ayný sebepten..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri