Ulan hedge dedik hayvan oðlu hayvan çok çýktý risksiz gitsin dedik bu bizi yarýn zarara sokacak 10 senelik boðayým böyle rezalet görmedim bu ne dayuuuu ben de voba ellemem artýk abbbuoioioii
Ulan hedge dedik hayvan oðlu hayvan çok çýktý risksiz gitsin dedik bu bizi yarýn zarara sokacak 10 senelik boðayým böyle rezalet görmedim bu ne dayuuuu ben de voba ellemem artýk abbbuoioioii
%30 hedge ile sikertti attý beni bu inanýlmaz bir þey çok pis þeyler olacak gidiþ gidiþ deðil hayýrlýsý olsun
benide cuma ve bugün yavaþdan traþladý ama ben razýyým.olacak o kadar caðrý.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Hergun deli kar var ama müthiþ stres de olmaya baþladý. Gidiþat normal deðil. Nasýl nihayetlenecek bu iþ ..
Demin baktým. 30 endekste 540 binler görünüyor. Oha..
Buradaki insanlar belirli bir bilgi, yetenek, idrak, akýl, zeka, eðitimin üstünde. VIOP iþlemi yapmak basit bir iþ deðil. Bir çok kiþi bilgisayara bile giremiyor. Ayrýca minimum görüþ esnekliði gereði var, ona uymayanýn parasý kýsa sürede bitiyor gidiyor.
Bu özellikte dýþarýda topluluk bulmak zor.
Bu tip insanlarýn aklý ile alay etmedikten sonra sorun çýkaracaklarýný sanmýyorum.
Zaman zaman özgüven gidebilir ama eminim nerede yanlýþ yapýldýðý anlaþýlýnca tekrar eski özgüvenine, neþesine vs geri gelir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu noktalar Allah büyük dediðimiz noktalar. Durup kaderini beklersin.. genellikle negatif tarafta olurlar ama pozitifmis gibi görünen tarafý da varmýþ iþin!
SPOILER ALERT
...aklý baþýndaki bir finansör Türkiye’de bu iþlerin bir þekilde döneceðini bilir. Ama çarpýlan kim oldu? Küçük yatýrýmcýlar. Her zaman olduðu gibi. Küçük yatýrýmcýlara eziyet ettiler. Þimdi de kara kara düþünüyorlar...
MEMATÝ
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri