sanki 2. bir dip yapacak gibi...
sanki 2. bir dip yapacak gibi...
erkan anektarlar koltuðun altýnda kalýk akþama býrak![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
aðzýmdan çýkaný kulaðým duyar benim.ben vebal alamam.
gözüme uyku girmez ....yaz ve unut yapamam.
ama bak þu senetleri sor istediðini söyliyeyim... Ahmet mergenin tüpraþ için T ile baþlýyo þ ile bitiyor dediði piyasada ben senet ismi zikredemem.
þu sentlerinde hepsini deðil ama bazýlarýný sorabilirsiniz.....onlarla ilgili bilgim varsa paylaþýrým.
26 YILDA BATAN 55 ÞÝRKET
Rapor göre, ÝMKB'de 26 yýlda batan 55 þirket þöyle:
"Abana Elektromekanik, Aktaþ Elektrik, Alfa Menkul Deðerler, Apeks Dýþ Ticaret, Arat Tekstil, Asil Çelik, Birlik Tütün, Çukurova Elektrik, Demirbank, EGS Egeser, EGS Finansal Kiralama, EGS Holding, Emek Sigorta, Emsan Beþyýldýz, Emsan Paslanmaz Çelik, Esbank, Facto Finans, Gorbon Iþýl, Gümüþsuyu Halý, Ýhlas Finans, Ýktisat Finansal Kiralama, Ýntermedya Yayýncýlýk, Kepez Elektrik, Koniteks Tekstil, Koruma Tarým, Köytaþ Tekstil, Lio Yað, Marmara Bank, Medya Holding, Meges Moya, Mensucat Santral, Metaþ, Mudurnu Tavukçuluk, Nasas, Nergis Holding, Polylen Ýplik, Rabak, Raks Ev Aletleri, Raks Elektronik, Sabah Pazarlama, Sabah Yayýncýlýk, Santral Holding, Sevgi Hastanesi, Sezginler Gýda, Sifaþ Ýplik, Simtel Ticaret, Söksa, Sun Elektronik, Tam Sigorta, Toprak Kaðýt, Toprakbank, Tunca Tekstil, UKÝ Konfeksiyon, Ünal Tarým ve Yaþarbank.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
iki kurumla çalýþýyorum, ata yatýrým(23 yýldýr) ve yatýrým finans(6-7 yýldýr)..zýrt pýrt teminatlarla oynadýðý için ata ile vadeli iþlem yapmýyorum artýk. sadece ov hisseler duruyor orada...yat fin þu an *2 gibi teminat istiyor, bu ortamda normal sayýlýr..ancak sakin zamanlarda genelde hiç bir zaman ek teminat istemedi..bir de sýk yapmaz teminat deðiþikliðini...yani vadeli iþlemler tarafýnda yat fin den çok memnunum.
(þimdi bunu yazdým diye aracý kurum reklamý yapýyor diyeni vsvs)
ayrýca geçen hafta teminatlarda yüksek oranlý deðiþiklikler tepede short açmayý kýsýtlamak içindi bence...boþta %20-30 teminat varken, bir anda teminat eksiye düþtü...ek poz açamadýk...komplo teorilerine pek inanmam ama koordineli abartý teminat artýþý beni çok kýllandýrdý.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
neyse bulaþýktan kurtulduk....
bu HRC fiyatlarýný göreceðimiz bir yer var mý?
Dünya piyasalarý burada toplu halde var.
https://tradingeconomics.com/commodities
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri