Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
o densizin ilacý benim merak etme aðzýnýn payýný aldý gitti...
küçükken inþaata topu kaçmýþ herkese sataþýyor...
bulaþýk þimdide hisse topiklerinemi gitti...
tlde kalmýþ %80 girmiþ parasý pul olmuþ acýsý büyük herkesi hedef gösteriyor
viop topiðinde viop ekstreni koy dedim tüydü gitti...
ben uðraþrým onla merak etme...
Ariston abi sence Avrupa ekonomisi hasar görürken totolari üþüyorken bunu bize laylaylom yapalým Rusya ile kucak kucaða gezelim diye mi yapýyorlar. Bir gece ansýzýn demezler mi hayýrdýr gardaþ bu durum ne.
Þu an o tip þeyleri düþünüyorum.
Ben materyalist felsefede bir insaným ama ayný zamanda müslümaným. Sadece materyalist olsam sebep sonuç, aktörler, imkanlar, niyetler vs daha kolay analiz oluyor, akþam da savaþ tarihi ve felsefesi BBHT'de Ege Cansen ve Prof.Asaf Savaþ Akat ile tartýþýldý.
Ama bana göre bir kýsým doða üstü güçler, üst akýl vs de var. Üst akýl, herifleri satýp biraz da buralarý destekleyelim diyebilir. Ruslar ile birlik olsak vs diye düþündüm itiraz sesi geldi.
Komþu ile iliþki iyi oldu bazý þeyleri ona söyletiyorlar bence, þuradan öyle bir algým oldu kadýnýn fikirleri sürekli deðiþiyor, geçen yýl ben tanrýyým diyordu. Bugün de forumda ben evliyayým dedi birisi, bu iþler çok yaygýn olabilir. 600 üzerinde kayýtlý mehdi vs varmýþ Türkiye'de.
Bu arada görüldüðü üzere borsalarý þiþirmek çökertmek çocuk oyuncaðý. Aslen bu kadar pamuk iplðine baðlý olmak hoþ deðil.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Herkes kraliçenin cenazesine gidiyor bizde Rusya kucaklaþmaya. Tutuyoruz soykýrým yapmýþ adamý o da haklý diyoruz. Avrupa nefes alamazken donarken biz kucak kucaða bunun bir hesabý olabilir. Bir gece ansýzýn.
Baki Atýlal vadeli hisse fiyatlarýný biraz aþaðý alýp mevcut pozisyonlarýn azalmasýna izin verilmeli dedi. Mete Yüksel ise portföy yönetim þirketleri vs hisse vadelilerde arbitraj yaparak bu farkýn azalmasýný saðlamalý dedi. Çok fazla pozisyon varmýþ.
Yarýn FTSE deðiþiklikleri varmýþ.
ISGYO karanlýk odada tavan yapmýþ, vadelisi geride kalmýþ. Yarýn o hissede garip iþler olabilir. Çok pahalý olduðu için çok bakmýyorum ama listede vadeli spot farký olanlarda çýktý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri