Dowda hisseyi satan ben bu enflasyonda bu parayý ne yapayým diye düþünür durur þimdi.
Dowda hisseyi satan ben bu enflasyonda bu parayý ne yapayým diye düþünür durur þimdi.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Beleþe köfte dönemi sona erdi.!!!
Ayý piyasasý tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Marttan beri 8 haftalýk ortalama altýna inmedi. 68 civarýný ondan önemsiyorlar. 3.çeyrek de malum iyi gelecek. O da tamam.
Ama ben olasý bir Rusya haber akýþýnda 60-63 arasýný görürsem direkt alýrým.
Grafiðimde görebilirsin diyor. Bakalým..
En büyük PALA Benjamin.!!!
Digerleri ÇAKMA.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1064532
21.09.2022 tarihinde Tekfen Holding A.Þ.paylarý ile ilgili olarak 33.-TL. fiyatýndan toplam 1.850.000 adet, satýþ iþlemi tarafýmca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Tekfen Holding A.Þ.sermayesindeki paylarým / oy haklarým 21.09.2022 tarihi itibariyle % 6,1217'e düþmüþtür.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Seðvgülüm senle ben savaþtan
Çok ayrý þeyler anlýyoruz
Sen barýþa bense vahþete aþýðýz
Bendeki nükleer
Sana da bana da yeter
Putin'le oynama Putin'le oynama
Sonunda ðhötün baþýn yanacak
la rus bunlar rus ... savaþçý millet. niye ukraynayý þimdiye dek dümdüz etmedi bi düþün bakiim ? biz orayý iþgalden kurtarýyoruz diye girdi ruslar. amaç oydu , iþ baþka yöne evrildi. heeee ruslar doðulu toplum sen ben gibi. sonunda bunalýrsa anglo-sakson gibi rasyonel karar vermez , hisle hareket eder.
istese ütü tostu yapardý orayý Putin , yapmadý niye ? çünküm ayný torpaðýn ayný kilisenin insanlarý ortadoks hristiyanlýk baðlarý.
önde zeytin aðaçlarý arkasýnda þinanay da yavrum þinanay.
bu arada bizdeki bu yangýnlar falan ? Yörükler nerede TAHTACILAR nerede ? ve bu yangýnlar nerelerde çýkýyor ? biraz olaylara rüppel akbabasý gibi tepeden bakmalý.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri