Son düzenleme : Lucky Player; 25-09-2022 saat: 00:16.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
ünlü ünsüz üstad falan bunlarý boþver. Þikago 56 da ben o konuda yazdým okursun. yalnýz orada bi yerde yazarken bi sýfýr eksik ya da fazla koyduydum yazýnýn içinde ufak bi hata vardý sonra düzeltmeyi esverdim ( esgeçtim ). ana fikir orada* ilmi bilim ýþýðýnda yazýyor.
* orada : Þikago 56
Hamza abi askerdeyiz. ikinci gün mü ne. Mal gibi dikiliyoruz afedesin.
Binbaþý ve teðmen beraber bölüðe gelmiþ. Acemi bölüðü. Tabi binbaþý bizim için o an s...in baþý, teðmeni filan da tanýmýyoruz genç bi çocuk iþte. Kimse dikkat çekmemiþ ayaða filan kalkmamýþ öyle biz ta...aklarý yayýp sigara neyim içerken bunlar sessiz sakin önümüzden gelmiþ geçmiþ hiç biþeyin farkýnd deðiliz.
Ama nasýl safýz abi.
farkýnda deðiliz anladýn mý, o an bizi oracýkda kanýrtmaya, günlerce süründürmeye, gece diþ fýrçalamaya giderken bile onbaþýya selam vermeye mecbur býrakmýþlar. Yiyeceðimiz istikamet buradan köye yol olmuþ. Kaç tane kamuflaj parçalayacaðýmýz bile belli yedek kamuflaj söylemiþler. Eðitimde bayýlanlar oldu onlar için ambulans bile çaðýrýlmýþ.
Bunlarýn hepsi yaþandý hamza abi.
Ama biz o an o binbaþýya dikkat çekmeyip selam durmazken bunlarýn yaþanacaðýný bilmiyorduk anladýn mý.
Anlatabiliyo muyum hamza abi? Bizi s...eceklerdi ama biz bize kabaran biþey olduðunu bile anlamamýþtýk.
Yani bunun güreþ terimi de var da zaten bel aþaðý yeterince muhabbet oldu kýspetten çýkýnca diye baþlar.
Öyle abim iþte.
Ereðli çok iyi firma ama bence! Keþke elimde olsa.
dünya koþerken bizim ardýmýzdan peþi sýra , kendi öncül varlýðýmýzýn temelinde , irademiz muhafazasýnda akýlla yoðurduðumuz arzularýmýzýn amacýnýn hakikate ulaþmak nirengisine varmak emeli olduðunun ve þu ömürde geçen her meþgalenin bu çaba sebebi içün icra edildiðinin huzuru içinde olabilmektir yaþamak. hmz styk aka kmkm
o da kolay dostum býr sýstemsel arýza dersen 2 gun mýlletý oyalarsýn ...turkýyenýn en buyuk bankalarýndan býrýne býle 2.3 gun gýrýlemedý..býr de herkes hergun hýsse hesabýna bakmaz ...adam parayý goturur ondan sonra battým der....kolay yuzlerce yolu var yapac ak kýsý herseyý dusunur ýnsallah olmaz da yeter ký yapmak ýstesýnler hýrsýz kýlýt dayanmaz saygýlar
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yer Ýmleri