Ben BÝST 100 de 8 günlük HO nun 20 liði yukarýdan kesmesini bekliyorum þahsen. Zaten bu gerçekleþmezse fibo 50 ve 50 günlük HO hemen hemen ayný seviyelerde. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben BÝST 100 de 8 günlük HO nun 20 liði yukarýdan kesmesini bekliyorum þahsen. Zaten bu gerçekleþmezse fibo 50 ve 50 günlük HO hemen hemen ayný seviyelerde. Ytd
NASDAQ 7600 e gelir kötü senaryo yani dünya batar hep bu FED in cýkýp her gün konusmasýndanhisselere sahip cýkýn dostlar astalavista
)
Yeni türkiye ekonomik çin modelinde borsanýn 1-2 günlük þoklamalar (long da aþýrý biriken olursa bunlarýn ceplerini boþaltma) harici düþmesini asla ama asla beklemiyorum.
Bu enflasyon , karlar ve GELECEK OLAN KAR RAKAMLARI nýn yanýsýna hükümetin , para dolara akmasýn diye borsayý devamlý canlý diri getirili tutacaðý aþikar..
Boþuna oradan çizgi burasý direnç þurasý geçilmezse falan filan uðraþmayýn.
Yüzde 2-3 düþer gerisin geri yüzde 10 teper.
3700 xu100 tepesinin yakýn zamanda yeniden denenmesini ve geçilmesini bekliyorum.
Bu iþi hisse algo robot , aðýrlýk , patronlarla ile anlaþma , para basma yabancýya sattýrma gibi çok büyük bir kýsmý zaten tamamlandý idi..
Þimdi manipülasyona son adý altýnda aracý kurumlara çökme ve short açma açýða satma falan filan için 40 dereden su getirme gibi zorlayýcý metotlarýn devreye alýnmasýný bekliyorum..
https://www.godmode-trader.de/aktien...nk-kurs,118687
Dax da Crash tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bu arada BÝST 30 ve 100 de günlüklerde ters flama olabilir mi?
Üstatlara traderlara speklere, stratejistlere soruyorum![]()
Bugün abd yüksek mahkeme hulk hakkýnda karar verecek. Tahminim hulk yönünde pozitif olmasý.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri