10 yýl sonraya dolarý 210 TL'den alýrým 212 TL'den satarým diyorlar.
10 yýl sonraya dolarý 210 TL'den alýrým 212 TL'den satarým diyorlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Þirketin nakit sorunu var..
borçla dönüyor. birincil pazarý avrupa.
kabaca 4.9 5.9$ arasý arz talep bölgesini aþaðý kýrdýrýp batmazsa, fýþkýrtýrlar diye düþünüyorum.. 5. dalga
o aralýkta çok zaman geçirmiþ, yýllara yayýlmýþ dipleme bence olmaz...
ikili tepe de duruyor..
Memento mori
Operasyon yemiþ tahtalara uzun bir süre yatýrým yapýlmaz der eski borsacý abilerimiz.
Skbnk, tskb, isgyo,bu üçlüden baþka grafikisinde taban tabana gidenlerden vakb, halkb gibi operasyona maruz kalanlar da mevcut, yenilerden pnsu ve alark da op. geçirecek gibi duruyor, birde hektaþ ta operasyona yakýn aday gibi duruyor. biraz grafik incelemem lazým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu süper birþey!
10 sene sonraya tl dolara fiyat biçmek demek....
10 sene sonra kim baþda olursa olsun farketmez demek ayný zamanda haksýz mýyým ?
ama biz napýyoruz yok o gelirse böle olur bu gelirse böle olur..demekki neymiþ siyaset boþmuþ bu tablo bize onu gösteriyor
elin adamý demekki baþka þeylere bakýyor.kim gelirse gelsin ayný icraatý fiyatlýyor.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
S.a vob esnafý ekranýn baþýndan ayrýlmaya gelmiyor
Sormayýn bugün 27.50/60 bandýný gördüm bir telefon geldi lak lak ederken üstten kaldýrmak zorunda kaldým
Ereðlimi saðlýk olsun shortçu kardeþlerim dikkat etsin endeks long kývama geliyor
SPK Eski Baþkaný Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’NUN YENÝ YOLSUZLUÐU ORTAYA ÇIKTI
Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesinde açýlan tazminat davasýnda, KOÇ Holding’de 2012-2022 dönemlerinde ciddi miktarlarda örtülü kazanç aktarýmý yapýldýðýný bu durumun 2017 döneminde Maliye Bakanlýðýnda görevli vergi müfettiþi tarafýndan tespit edildiði konu hakkýnda raporlar yazýldýðý raporlarýn derin Fetöcü Vergi Denetim Kurulu Eski Baþkaný Hüseyin KARAKUM tarafýndan dosyalarýnda hýfz edildiði ve iþlem yapýlmadýðý, ardýndan Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna 2019/181814 sayýlý þikayette bulunulduðu, sözkonusu müracaat üzerine Cumhuriyet Savcýsýnýn SPK’dan gerekli incelemelerin baþlatýlmasýný istediði ancak SPK eski baþkaný Fetöcü Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’nun gerekli incelemeleri baþlatmadýðý belirtilerek Koç Holding yönetim Kurulu Üyeleri hakkýnda TTK’nun 369/1., 553. ve 555. maddeleri uyarýnca tazminat davasý açýlmýþtýr. Ticari dava yalnýzca küçük ölçekli yerli yatýrýmcý menfaatleri gözetilerek kamu yararýna açýlmýþtýr. Ýlerleyen dönemde Koç Holding’ten davaya yönelik açýklama yapýlmazsa buradan tekrar bilgilendirme yapýlacaktýr.
bozgurt pazartesýde dedým olay 3 hýsse uzerýnde dondu ..yarýn dayanabýlýrse ordaký adam kurtulur .sýkýstýrdýklarý kým artýk býlmýyorum ama dusun taban olan gunde ozel emýrler býrýlerý kurtuldu...yarýn farklý býr gun olacak .fýrtýnasý buyuk olur yarýndan sonra býzým pýyasalr cok etkýlenecek bu olaydan yený kurallar beklerým vadelý pýyasa ýle ýlgýlý hazýrlýklý olun kural degýsýklýgýne
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yer Ýmleri