Suda 40 lira olabilir.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suda 40 lira olabilir.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
kayýnpeder ziraatci..."1-2 yýl önce ceviz yayvan yapraklý adana sýcak yapraklar yanar kavrulur " dedim . Dövecekti beni.þu an ceviz aðaçlarýmýz var.
geçen borsa ile ilgili biriyle sohbet ediyordu "borsa kumar "dedi.bana döndü onay istedi."haklýsýn " dedim yüz ifademle .ne diyebilirimki m abi büyüðümüz konuþmuþ sözünün üstüne söz söyleyecek deðiliz.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
çaðrý, yalnýz sanýrým haddi aþan ifadeler olmuþ, burda maaile forum seyrediyoruz, ben horozum- saplar geçerim minvalindeki mesajlarýný silmeni tavsiye ederim.. ben rahatsýz olmam, ama rahatsýz olabilecek olanlar olabilir, onun için onlar adýna ifade ediyorum- for the big good.. ama sana son bi sorum var
-çek kýzlarý mý
-slovak kýzlarý mý
sence ?
Bizim burda 75-80 den gidiyor kilosu ariston abi 40 taleye bikaç ton alalým özelden irtibat kurabiliriz
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Seninki suyun dýþýndadýr..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
2.5 kilo 100 TL ye aldým, Çatalca taze ceviz dedi satýcý.
Balkondan biri 2.5 kg daha diye seslendi. Hanýmý beðendi muhtemelen.
Migros geçen seneniin kurtlu cevizini satýyor 64 TL idi almadým. Þikayetvar sitesinde millet hep kurtlu diye þikayet etmiþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
arkadaþlar ekran sürekli donuyor ayný sorunu yaþayan var mý
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri