FXTV'de Devrim Akyýl da GameStop belgeseli izlemiþ, vadeli piyasalar aracýlýðý ile spot hisselerin yükseltilmesini anlatýyor dedi. Ben izlemedim.
FXTV'de Devrim Akyýl da GameStop belgeseli izlemiþ, vadeli piyasalar aracýlýðý ile spot hisselerin yükseltilmesini anlatýyor dedi. Ben izlemedim.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
shortcular akþam seansý açýlmasýn diye dua ediyodur![]()
Dolar eskisi gibi artmýyor, gr altýn çoðunlukla dolara baðlý, ev araba fiyatlarý uçuk, mevduat faizi düþük.,.
Geriye borsa kalýyor girin diye zýnnen söyleniyor 1 yýldýr. Faizler ne zaman artmaya baþlar o vakit þortlar yaza doðru giyilir seçimden sonra yani.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
3901.75ten iþlem nasýl geçti?
Bu arada Tüpraþ sanýrým tarihinde ilk defa tavan kapattý
Bak nereden long açýlmýþ...sistem al verdi demiþtim..al vereceði belli Ýken biraz erken bile davrandým.BENÝM ÝÇÝN SORUN YOK. tüm krizleri bizzat yaþadým..sadece vob bile 16 yýlllýk ..BU DEVRÝN KEYFÝNÝ ÇIKAR.en beceriksiz olsan bile rüzgar arkadan esiyor.
Bu gecici süreç bitince SHORT aný baþlayýnca , KAÇ...kerameti kendinde arama.Ha...fýrtýna baþlasýn yahu bu short nasýl yapýlýyor diye sorarsýn...MALESEF BU TEMELSÝZ GÜVEN ZAMANI BÝRAZ DAHA SÜRECEK..TAKÝ ENFLASYON %20 ALTINA KADAR..
...
ekran vermezdim de aklýnca laf çakýyor..(NAZAR DEÐÝYOR).PARA KAZANAN SADECE HÝSSECÝLER DEÐÝL......
![]()
Son düzenleme : ABKA; 03-10-2022 saat: 18:46.
Yer Ýmleri