Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    güzel marmara haydo dayı gibi etik değerlere önem veren fön yöneticisini her daim bulabilmek mümkün mü ? o da kocaman bir sörü işareti.
    doğru, haydar beyin görünürde hiçbir kurumla organik bağı yok. Son 5 yıllık getiri de fonu da sanırım en çok kazandıran 2.fon olması lazım. Eminim son 5 yılda birçok ky bu getiriyi elde edememiştir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    doğru, haydar beyin görünürde hiçbir kurumla organik bağı yok. Son 5 yıllık getiri de fonu da sanırım en çok kazandıran 2.fon olması lazım. Eminim son 5 yılda birçok ky bu getiriyi elde edememiştir.
    Son fon raporuna göre Ağustos'ta Marmara Capital Portföy Hisse Senedi Fonunun %9,85'i TSKB'ymiş, Eylül'de %1,1'e düşmüş.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Aracı kurumlardan bağımsız fön! kurulabiliyor mu yaw? Ben de yaparım!

Cauty göreve!

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Aracı kurumlardan bağımsız fön! kurulabiliyor mu yaw? Ben de yaparım!

Cauty göreve!
    Tabii ki. 3-5 milyon sermaye ile kurulur bir fon şirketi��

Ben bir ara ciddi düşünüyordum, ama stresine değmez, ne gerek var dedim, tembellik işte�� aracı kurum ilişkisi olması gerekmiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Fon işi size çok uygun bence.
    Bizde senin fondan alırız
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Tabii ki. 3-5 milyon sermaye ile kurulur bir fon şirketi��

Ben bir ara ciddi düşünüyordum, ama stresine değmez, ne gerek var dedim, tembellik işte�� aracı kurum ilişkisi olması gerekmiyor.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Fon işi size çok uygun bence.
    Bizde senin fondan alırız

Eski şirketten çevrem fena değil, direktör düzeyinde arkadaşlarım var, aslında böyle bir şirket kursam müşterim de hazır diyebilirim. Ama ben köyde bağ bahçe işleriyle uğraşmayı tercih ederim, fazla kazanınca fazla harcıyorsun, eşeklik yanına kar kalıyor��

Zaten bir yamuk yapılmazsa seneye eyt den emekliyim. Hep tavandan yattığı için emekli maaşımla orta halli bir aile geçinir, bir o kadar da mevcut yatırımlardan gelse, bana yeter.

Fazlasına gerek yok(fazla para kazanmak=fazla stres)
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Bu bakış çok güzel.
    [emoji2969]
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eski şirketten çevrem fena değil, direktör düzeyinde arkadaşlarım var, aslında böyle bir şirket kursam müşterim de hazır diyebilirim. Ama ben köyde bağ bahçe işleriyle uğraşmayı tercih ederim, fazla kazanınca fazla harcıyorsun, eşeklik yanına kar kalıyor[emoji4]

Zaten bir yamuk yapılmazsa deneye eyt liyim. Hep tavandan yattığı için emekli maaşımla orta halli bir aile geçinir, bir o kadar da mevcut yatırımlardan gelse, bana yeter.

Fazlasına gerek yok(fazla para kazanmak=fazla stres)

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •