Demek ki Tayyip i sectirecek yenidenRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demek ki Tayyip i sectirecek yenidenRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birazdan (en geç Saat 13.30 gibi) fýþkýrýr ve artýya geçer
BÝST BÝST
ABD nin dezenflasyona girmesini bekliyorum.Son 2 ay 0 ve 0.1 enflasyon geldi ama ýsrarla dillendirilmiyor yýllýk deðere odaklanýlmasý isteniyor piyasadan.
Hem coin tarafýnda hemde borsalar düþüþ için aþýrý isteksizler..Eksiler cýlýzlaþmaya baþladý.
Yýlbaþý rallisine kalkabilir yurtdýþý..
Dow sorulmuþ özl den bunun grafýný daha önce attýydým .
ortalamalar yukarda kaldýðý için dip çalýþmasý yapacak yukarý aþaðý bilanço dönemi ile 33000-33500 beklentimi daha önce paylaþtým.[/QUOTE]
ortalama ayarý yakýnda bitiyor ,
oda bilanço havasýna girer yalnýz gelecek bilançolar beklentilerin altýnda kalýrsa ne olur bu biraz soru iþareti
yani illa diyorsun ki Hitler'in arjantin' de golf oynadðý görüntüleri göreyim... o zaman mý ikna olacaksýnýz ? ayrýca ben neden doðru olmayan bir þeyi burada yazayým ki ? neden ?
https://www.cnnturk.com/dunya/hitler...inlandi?page=2
[IMG][/IMG]
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
millet kendini yýrtýyor artýk Mansur YAVAÞ diye bunlar hala saçma sapan iþler peþindeler...kýlýçdaroðlu aday olursa bende artýk bu adamýn gizli akp li olduðuna inanacaðým...baþka bir açýklamasý olamaz bunun...muharrem ince'nin dediði gibi çýkmýþsýn yenmiþ çýkmýþsýn yenmiþ artýk çýkma be mübarek...
tek umudum Mansur YAVAÞ yýpranmasýn diye onu hiç ortaya çýkartmýyorlar isim olarak diye kendi kendimi kandýrýyorum þimdilik...öyle deðilse geçmiþ olsun zaten...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri