Aynen öyle olmuþtu.
Ne ekonomik veri vardý ortada.
Avrupa Birliði gazý.
Ve sabit dolar vardý..
Þu andaki kkm ye biraz benziyor.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle olmuþtu.
Ne ekonomik veri vardý ortada.
Avrupa Birliði gazý.
Ve sabit dolar vardý..
Þu andaki kkm ye biraz benziyor.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Hayatta kendinden emin olmak,bilmesen bile açýk vermemek gibi kodlarla büyütüldük.
Ama bu borsada sadece felaket getirir.2.10 dolardan satarsýn...2.50 dolar bile olur.
Agustos gibi endeksin yattýðý ayda bankacýlýkta %200 ralliyi kim bilebildi.Hele ki gurup hareketiyle istenen yöne giden BIST100 DE.
Borsada hiç bir konuda ,sen yanlýþsýn,diyemem.Ama bana göre bu daha doðrudur,derim.
Bazen de karý alýp çekilmek lazým..istediði yere gitsin.Okyanusta her zaman balýk var.yeter ki oltaný(sermaye) kaybetme.
O gunler daha sertti . Cunku tahtalar bostu . Hala enflasyon rallisi baslamadi diyen var . Cogu bist 30 hissesi 2 yilda 10 kat yapti . Yanlar zaten 50 100 kat giden oldu . Tabi ki gitmeyende oldu ama az .
Herkes bedava para kazanma pesinde . Ve hala bilmem kacyuzbin takipcili dayilar enflasyon rallisi bekliyor .
Adamlar þakýr þakýr para daðýtýyor siz hala isim arýyorsunuz ne rallisi olursa olsun TESTÝYÝ doldurun.
kazandýðýnýz para sizin sað cebinizden çýkan para rahat olun![]()
Altý boþ . Yabanci olmadigi yerde bu iþ yurumez . Zaten not itibari ile yuksek spekulatif ulke konumundayiz .
Bu hareketlerde normal .
Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor, seneler geçse de yýllar geçsede borsada fýrsatlar hiç bitmez... Çünkü burda hergün para daðýtýyorlar
Suyun içinde 50 tale olucak hisseler mevcut daha![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
piyasa deðerine göre Türkiyenin en büyük 15 þirketi...
yalnýz dikkatinizi çekerim borsadaki piyasa deðerine göre en büyükler gerçeðe göre deðil...
hangisi pahalý hangisi ucuz esas faaliyet karý piyasa deðeri bölümü son sütünda...
en pahalýsýda hekts gözüküyor...
þimdi bulut gelecek ugrasmayýn benim bademciklerimle diyecek...
sadece tespit belki bir gün 500 milyar piyasa deðerine ulaþýr...
bilemeyiz bu short sevdalýlarý oldukca yukarý sürecek...
![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri