Ýktidar el deðiþtirirse, kartlar yeniden daðýlýr..
Her þey deðiþir, her þey..
Ýktidar el deðiþtirirse, kartlar yeniden daðýlýr..
Her þey deðiþir, her þey..
KAP ; TA EN SON PARAGRAF:
Temyiz süreci, dosyanýn iadesiyle devam edeceðinden dolayý jürili duruþmaya dair yargýlamanýn durdurulmasý kararý devam edecektir.
-----------------------------------------------------------------
Buradan anladýðým; jürili duruþma yapýlmýyor.Jürili duruþma yapýlýr ise tüm suçlamalar ve suçlamalara ait dosyalar hem jüri tarafýndan hemde herkes tarafýndan bilineceði için artýk ANLAÞMA yoluna gidilse bile ANLAÞMANIN bir anlamý kalmýyor anlamýna geliyor.(Çünkü,jürili duruþmalarda, suçlamalar-dosyalar herkes tarafýndan biliniyor-görülüyor)
Anayasa Mahkemesinin dosyayý 2.Temyiz mahkemesine iade etmesi ve jürili duruþmaya dair yargýlamanýn durdurulmasý kararý 2.Temyiz mahkemesinde dosya üzerinde gidin ANLAÞIN der gibi; olmuþ adeta..
Bir baþka durumda; dosya üzerinde yapýlan temyiz süreci, jürili yapýlan temyiz sürecinden daha kýsadýr diye düþünüyorum.
Sonuçta ; ABD Anayasa mahkemesi dahil yargý açýsýndan tüm hukuk yollarýna baþvurduk ve sonuçlandý.
Kendi penceremden bakýnca, artýk nihai sonucun ne olacaðýný bilemem ama nihai sonuca uzun bir zaman kalmadýðýný düþünüyorum.Ülkemizin seçim döneminde olmasýnýn kamu bankalarýna artisý/eksisi olur mu?olmaz mý? bu konuyuda buraya býrakýyorum.
NOT: Görebildiklerimdir.Konunun uzmaný-hukukçusu-avukatý deðilim.Adý üzerinde tahminlerimdir.Olur-olmaz bende bilmiyorum.
PAYLAÞIMLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ KESÝNLÝKLE DEÐÝLDÝR.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
Ozan hoca sen mürekkep yalamýþ adamsýn ..anlarsýn ..üstteki yazýyý boþ zamanýnda deðerlendir cevap orda ..
ne yazýk ký bu ülke Güç zehirlenmesiyle kimyasý bozulmuþ saðlýklý kararlar alamayan , bir diðeri hýrslarý yetenekleri aþan 2 muhterem arasýnda sýkýþtý kaldý ..keþke adam gibi 3. seçenek
olabilseydi
demokrasi diye mangalda kül býrakmayan bu muhteremler parti içi demokrasi söz konusu olunca beyinleri dumura uðruyor
parti içi demokrasiden düzeltmeðe baþlamak lazým ..tabii bu ütopya ..biz görebilirmiyiz ..çok zor
Sayýn Bahriyeli, seni çok iyi anlýyorum.Konumum gereði hisse harici bazý konulara bilinçli girmiyorum ama haklýsýn.Tek temennim, Anayasa mahkemesi dahil tüm yargý oranlarýna baþvurduk ve cevaplarý aldýk.Umarým bundan sonra hisse ve yatýrýmcý nefes alýr senelerce süren bu dava da nihayete erer.😊
YATIRIM TAVSIYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
biri megoloman gereksiz sert tutumuyla zarar veriyor ..yeldeðirmenleriyle mücadele içinde ..
diðeri kartlar yeniden daðýtýlýrken kendine ne düþeceði hesabý peþinde ..
aq. o kartlar bedava daðýtýlmýyor ,yeni oyun baþlayacaksa masaya sürecek birþeylerin olmasý lazým
bedava oyuna sokarlar mý adamý ..![]()
Sayýn Bahriyeliyi de kaybettik.Afiyet olsun.
BÝR TARÝH ARAÞTIRMASI YAPTIM:GEÇMÝÞTE;
2.TEMYÝZ MAHKEMESÝNE 5 KASIM 2021 TARÝHÝNDE BAÞVURMUÞUZ VE 15 ARALIK 2021 TARÝHÝNDE SONUÇLANMIÞ.40 GÜNLÜK BÝR SÜREDE.
YTD
Sayýn Bahriyeli Kap'tan alýntý.Dosya 2.Temyiz mahkemesinde diyor.
ABD Yüksek Mahkemesi bu argümanlardan ilkini reddetmesine raðmen, Ýkinci Ýstinaf Mahkemesinin kararýný iptal ederek, dosyayý teamül hukuku bakýmýndan incelenerek yeniden karar verilmesi için Ýkinci Ýstinaf Mahkemesine iade etmiþtir.
YTD
Yer Ýmleri