Dostlar selamlar,
Ýzninizle bir deðerlendirme yapmak istedim.
Pandemiden sonra bist genelinde ve biraz aðýrdan da olsa bankacýlýk endeksinde yükseliþ devam ediyor, diðer endekslere karþý (sýnai, ulaþtýrma, hizmet v.s) henüz bariz bir kýrýlým olmasa da bankacýlýk endeksi dolar bazlý yükseliþine devam ediyor.
Alttaki grafik bankacýlýk endeksi aylýk dolar bazlý endeks...

Daralan üçgeni yukarý kýrdýðýmýzdan bu yana yükseliþ dolar bazlý olarak devam etmekte.
Bu yükseliþte 4 özel bankanýn katkýsý çok büyük, 4 özel bankanýn grafiklerini koymayacaðým hepsi de kesikli mavi çizgiyi yukarý geçti ve hedeflerine dolar bazlý olarak devam ediyorlar.
Ben de hedeflerimi grafik üzerinde yazdým 420 puan görüldükten sonra seçim civarý kýsa bir düzeltme 1-2 ay ve 2025 nisan sonuna kadar 800 puanýn görülmesini bekliyorum.
Gelelim Kamulara...
Bankacýlýk endeksi yukarý gitmeye devam ederken kamularýn hemen hemen hiç katkýsý olmadý hatta köstek oldular.
Alttaki grafik halk haftalýk dolar bazlý.

Burada da senedin sahibi daralan kýrmýzý üçgen içerisinde iþlemlerine devam etmekte ve tahminim dava sonuçlanana kadar veya içeriden bizim bilmediðimiz bir bilgi edinene kadar bu üçgen içinde kalmaya devam edecek.
Diðer özel bankalar yükselmeye devam ederken kamularýn yerinde saymasý TL olarak bakýnca çok daha büyük farklar ortaya çýkartýyor.
Örnek halk 10tl iken 5-6tl olan akbank þimdi halkýn 2 katýndan fazla, garanti neredeyse 4 katýna çýktý.
Düþüncem mayýs 2025 e kadar ana trendde bozulma olmayacaðý yönünde ve bankacýlýk endeksi çýkmaya devam edecek, kamular da buna eþlik eder mi iþte onu bekleyip göreceðiz.
Hepiniz saðlýcakla kalýn.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Yer Ýmleri