Taban kitlemesen ben senin
Taaaaa A........S........ im
O.ç bu resmen soygun bu kadar vahþicemi
Olur . Tamam yap satýþýný böylemi olur .
Burda borsa olmaz Nokta .
Y.t.d al sat tut tasviyesi deðildir.
Bu yazý ironi dýr
Taban kitlemesen ben senin
Taaaaa A........S........ im
O.ç bu resmen soygun bu kadar vahþicemi
Olur . Tamam yap satýþýný böylemi olur .
Burda borsa olmaz Nokta .
Y.t.d al sat tut tasviyesi deðildir.
Bu yazý ironi dýr
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
(Yenileme)Rusya Merkez Bankasý politika faizini yüzde 7,5'e düþürdü
Rusya Merkez Bankasý, politika faiz oranýný beklentiler doðrultusunda yüzde 8'den yüzde 7,5'e düþürdüðünü duyurdu.
Bankadan yapýlan açýklamada, Rus ekonomisinde arz ve talep unsurlarýna iliþkin sorunlarýn devam ettiði belirtildi.
Ülkedeki þirketlerin önemli bir kýsmýnýn üretim ve lojistik noktasýnda sýkýntýlar yaþadýðýnýn ifade edildiði açýklamada, iç talebin ise toparlanmaya devam ettiði kaydedildi.
Enflasyonun ise düþmeye devam ettiðine iþaret edilen açýklamada, "Rusya Merkez Bankasý, politika faiz oranýný 50 baz puan indirerek yüzde 7,5'e düþürme kararý almýþtýr. Ticari faaliyetlerdeki geliþmeler Rusya Merkez Bankasý tahminlerinden daha iyi durumdadýr. Ancak, Rus ekonomisi için dýþ koþullardaki zorluklar sürmektedir. Hanelerin enflasyon beklentileri de yüksek durumdadýr." ifadelerine yer verildi.
Piyasa beklentileri de Rusya Merkez Bankasý'nýn politika faizini 50 baz puan düþüreceði yönündeydi.
Rusya Merkez Bankasý, Batýlý ülkelerin yaptýrýmlarý nedeniyle politika faiz oranýný 28 Þubat'ta yüzde 9,5'ten yüzde 20'ye çýkarmasýnýn ardýndan faiz indirim sürecine girmiþ ve 22 Temmuz'da gerçekleþtirdiði toplantýda da faizi yüzde 8'e çekmiþti.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Bunun peþine alýmlar geldi. Artýk Fed i deðil bunu takip edicez sanýrým.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Beynimizi yedin yahu. Millet senelerdir surunuyor burda. Taban cozuldu cik git. Bir daha da Turkiye Dolandiricilik Fonu ile iliskisi olan sirketlere bulasma .
![]()
Ekrandan takip edip borsadan mutlu olaný görmedim. Düþer mutsuz olur, satar çýkmaya devam edince mutsuz olur, hatta zikzaklarda yukarýdan satýp aþaðýdan almadým diye mutsuz olur. Borsacýnýn kaderi bu malesef.SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZDX ortak ISGYO satýþý teminatý yerine gtirmeyen /getiremeyen satýþý olabilir ?
Yer Ýmleri