yok vadelý
yok výpo.........
Allah emrý degýl ký onlar.
gokten ýnmedý.........
nasýl tahtalarý kuruyorlarsa.
onlarý da kuruyorlar........
yok vadelý
yok výpo.........
Allah emrý degýl ký onlar.
gokten ýnmedý.........
nasýl tahtalarý kuruyorlarsa.
onlarý da kuruyorlar........
yok oymus yok buymus...........
kagýýd aldýn mý kaderýne razý olacan........
hersey olabýlýr.........
hýsse hahkýnda
mantýklý,ekonomýk,temel hele hele teknýk baktýn mý yamulursun........
Ben Araliktan beri stratejimi hukumetin gidisine yaptin, cok de memnunum bu musibetin gidisinden nemalandigima.
Sen hep ustten konusup duryorsun her bir halti biliyormussun gibi. 2 kere kiytirdin. Capin neymis kimin yatirim kararina karisiyorsun. Bir yazsana suraya ne kazanmissin araci kurumda telesekreterlikten gorelim. Yaz ikisinde de tavana lotlarini.
Halk bankasinda 5881660 lot bekliyor tavanda.
Is Bankasinda 8567114
Cevirmeden. Yazdiginin bir faydasi olmasi bana, belki adamin bir capi varmis kazanmis kendisi diyeyim.
![]()
uzun lafýn kýsasý.bugunler de gecer.
nasýl hayyat gecýyorsa.
takmayýn kafanýza.
buraya fazla pðarayý koyun.
hele hele kredý ký
opulursun......
aracý kurum sahýplerý senýn uzerýne musterýsýnýn uzerýne oynar
mumkunse uzak durun...
hýssen olsa da.
olmasa da .....YASATMAZZZZZZZZ BURASI...
eskýden býlen kazanýrdý.........
þimdý ise....
Göçmenim kuruyorlarda haddini çapýný bilmeyenler hadi kendi neyse bir de bunlarý sosyal medyada millete salýk verenler ne olacak?
666 sen o stratejiyi aralýkta kurmadýn yalan konuþma hala millete dolar aldýrmak ile meþguldün o ara ISCTR topiðinde silinen silinmeyen bir ton yazýn var.
Ayrýca o starejiyi ne zaman kurarsan kur zaten çöp olduðunu video ile sana anlattýlar.O stratejin çöptür.Ha bugün anlamazsan yarýn bir gün anlarsýn.
Sen bu tavana lot yazma gazýný piyasadaki yeni yetmelere ver gidipte.Bir sürü lotun var ne oldu elin oðlu eline ayaðýna vermedi mi?Kaldýrsaydýn ya tabanlarý.
Haddini çapýný bilmeyenler lafýný senin için kullanmadým ben. Senin dahi olsa kötülüðünü istemem ben.
Sosyal medyadaki böyleleri yüzünden bir sürü insan ya battý ya da parasýnýn çoðunu kaybetti.
Þimdi hisse konuþ o konulara hiç girme girme ki hafta sonlarý seni üzmeyeyim.
Düþüncelerin beni zerre ilgilendirmiyor. Yatýrýmcýya faydalý ol canýmý ye.Bana zararýn olsada bana laf etsende o zaman sorun etmem.Cevap dahi vermem.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
burada tartýsarak býrbýrýnýýzn kalbýný kýrmayýnýz......
burada cok zarar edenler var..... belký de tum býrýkýmýný,tum varlýgýný,cucugunun okul parasýný,herseyý kaybeden vardýr.
býraz empatý yapalým.
atýsmaya gerek yok......
sýz de yazýn o da yazsýn........
ve de en onemlýýs hýsse lerde neyýn nasýl olacagýný býlemezsýnýz.
çete neye karar verýrse.o olur..
en ýyýýs......gýdýp sevdýkelrýmýzle............
ekrancýlara kolay gelsýn......
Yer Ýmleri