Sayýn göçmen ve hisse sahibi herkese alým hayýrlý olsun..Alýmýn 28 EYLÜL 2022 tarihinden önce olmasý benim açýmdan bir daha yazayým(kiþisel kanaatim) olumlu olmuþtur..
Yav göçmen bir dürüm ýsmarlayacaktýn su koyverme haaa😉YRD
Sayýn göçmen ve hisse sahibi herkese alým hayýrlý olsun..Alýmýn 28 EYLÜL 2022 tarihinden önce olmasý benim açýmdan bir daha yazayým(kiþisel kanaatim) olumlu olmuþtur..
Yav göçmen bir dürüm ýsmarlayacaktýn su koyverme haaa😉YRD
Dürüm mü hiç olmazsa bir koç keseydi.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Herhalde seçimin sonucu ters olursa da taban olucak di mi?
Sen dikkat et de Þeyhin geldi diye 2002 de ÝHLAS ý 5-10-20 ler bekleyenlerin düþtüðü duruma düþme.
Seçim sonucu umrumda deðil tek bildiðim sonuç ne olursa olsun ertesi gün buralarda çok eðleneceðimiz.Sen aynen bu kafada devam et ama.Çünkü çok A deyip burada milletin kafasýna edip a pardon ben B ye pozisyon aldým yapýyorsun.Öyle olmasýn.
Sakýn buralarda yok seçimin sonucu ne olur ne olmaz diye portföyün bir kýsmý yok nakit yok bir kýsmý usd bir kýsmý altýn yaptým diye yazma ama ;
Full borsada ol o gün. Sözünü çiðneme.
Ben seni hep hatýrlýyorum zaten hiç sýkýntý yapma.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-09-2022 saat: 08:41.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Haklýsýn Sayýn Soul, koç ta kabüldür ama anca adres veriyo.Yok kasým gülek köprüsünde yok Cemalpaþa da yok Gazipaþa'da😂😂Grsrz.YTD
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...deydi-40782925
Geldi 6 ayda bu iþ tamam dedi olmadý bir 6 ay daha istedi sonra 3. 6 ayýn sonu 20 yýllýk AK PARTÝ iktidarý.Hani yaþýn genç bilmiyorsan hatýrlamýyorsan.Bu 6 aylýk vaadlere güvenen borsacýlarda varý yoðu verdi.
Zannetme ki mesela bu 3-5 gün içinde olanlar o zaman yoktu.
Borsacý adamýn siyaset ile senin yaptýðýn gibi göbekten baðý olmaz-olamaz. Bu konuda sana karþý yazý yazdýk diye kötü olduk.
Yoksa siyaseten sen kimi tutarsýn kimi desteklersin düþüncelerin nedir kimi seversin kimi sevmezsin bana ne.
Ben sadece gider oyumu atarým onu da Allah bilir.Sonuçlarý Ülkem için en hayýrlý olmasýný dilerim.
Yani burada sürekli lanse etmeye çalýþtýðýn gibi yok düzen adamý yok nemalanýyor falan fýstýk bunlar attýðýn iftiralardýr.
Ekþi yemedim ki karným aðrýsýn.
Bu konularda benim için kapanmýþtýr. Nasýl olsa yazýlar yazýlmýþ zamanda çabuk gelir geçer.
Hele bir yukardaki gapý kapattsýn ondan sonra
Zaten vermiþler 10 dolardan adamcaðýza 10 sene önce
bak demirleri tutdurmaþlar en önde kýpraþmayýn diye
https://i.hizliresim.com/bzoxnuh.PNG
Valla Sayýn Bahriyeli ben onu bunu bilmem detaylar ile ilgilenmem sonuç adamýyým ben.
Bu iþlerin sonunda Sevgili Göçmen ne þartlarda söz verdi ise gerçekleþirse ona dürüm deðil Koç kesmek yakýþýr. Benim gerisine aklým ermez.
Hem bu iþ olurken yancýlar olmayacak mý? Anca yeter yani.![]()
Yer Ýmleri