Originally Posted by
TRENDHOUND
Bir kaç detayın altını çizeyim müsaade edersen:
25-30 bin dolar aralığından pek çok fon alım yapmıştı Bitcoin'de ve bu fonların çoğu henüz aldıklarını satmış değil. İkincisi, büyük alımlar yapan Elon Musk gibiler şimdi zorunlu satıcı durumundalar ve peyderpey satıyorlar (örneğin Musk'ın Twitter davası için nakde ihtiyacı var). Üçüncüsü, Bitcoin üretim (mining) maliyeti 19.000 dolardan 12.000 dolara düştü ve bu yüzden üretim yapan madencilerin %50-60 kar ile satışı da fiyatı aşağıya çekiyor. Kripto para fiyatlarının teknoloji endeksi Nasdaq ile pozitif korelasyonu var. Kötü senaryoda Bitcoin 12.000 dolar olan üretim maliyetinin altına bile inebilir ki bu durumda alıma uygun hale gelir çünkü kripto para piyasasındaki binlerce kripto arasında hayatta kalması muhtemel 1 düzine kriptodan biri Bitcoin olacaktır.
Müsade Estağfurullah Sayın TH önceki durumları lütfen yaşamamış sayalım.Ben öyle bir insan değilim.İstanbul'a yolun düşerse de ben Mecidiyeköy taraflarındayım yemekse yemek ayransa ayran rakı ise rakı viski ise viski sen ne seversen benden olsun.Tekrar çok kusurumabakma.
Coin konusunda benim pek bilgim yok tekniğine bakmak dışında.Açıklamalar için teşekkür ederim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri