Buraya pek yazmýyorum ama sürekli takip ederim uzun yýllardýr. Gerçekten hislerime tercüman olmuþsunuz. Uzun süredir söz konusu kiþiden inanýlmaz rahatsýzým ben de. Yani bir insan sabah akþam neden bu kadar kötüleme mesaisi yapar ki? Buradaki çoðu kiþi zaten tüm olumsuzluklara yýllardýr yaþamýþ ve biliyor. Yeni girer sayýsý mevcut rakama göre bir elin parmaklarýný geçmez. Onlardan da davayý bilmeyen yoktur zaten, yollardýr olumsuz grafiði de ortada. Verecek bilgin varsa ver, sabah akþam kötülemek, hisse düþünce mutlu olmak falan anlamsýz davranýþlar bunlar.

Originally Posted by
ozannn
Sayýn Kahýrlý ; ben ne teknik bilirim ne temel...Sizlerin üzüntüsüne candan ortaðým..Bak kendi adýma da diyorum ki,3 yýl önce yanlýþ zamanda yanlýþ olan Halkb hissesini almýþým..Keþke þimdi alsaymýþým(temennim bu belki de bugünde yanlýþ bir zaman bilemiyorum) ..Sizler benden daha önceki zamanda almýþsýnýz ve üzgünüm bu açýdan..
Ama baþta Sn.Pozitif e aþýrý kýrgýným ve hakkým helal olmasýn..Ya kardeþim yarýn hisse 20 TL veya attým 50 TL oldu bunun vebalini Ahirette verebilir misin?Gerek var mý gereksiz yazýþmalara.Hissen yoksa mantýðýna ve menfaatine yatan hisseye gider kýsmetini ararsýn...
Bakýn 2 kez ben paramý külliyen batýrdým yinede bu denli yazýþmalar yapmadým.Kimsede zorla o hisseleri bana aldýrmadý ve kendi rýzamla aldým ve kader dedim sineye çektim..51 yaþýndayým ..Sayýn Soula,Sayýn Melesav'a zaman zaman bakýn bi dünya zararda olmasýna raðmen Sn.Göçemen'e ne kadar teþekkür etsem azdýr...Ama buraya gelip bi o yana bi bu yana yazanlara gereken ne ise defaatle kendi adýma olanlarý yazdým.Ölümlü dünya deðil mi....???? YTD
Deðiþmeyen tek þey deðiþimdir.
Bu dahil tüm genellemeler yanlýþtýr.
Yer Ýmleri