Alýntý Originally Posted by ozannn Yazýyý Oku
Sayýn Kahýrlý ; ben ne teknik bilirim ne temel...Sizlerin üzüntüsüne candan ortaðým..Bak kendi adýma da diyorum ki,3 yýl önce yanlýþ zamanda yanlýþ olan Halkb hissesini almýþým..Keþke þimdi alsaymýþým(temennim bu belki de bugünde yanlýþ bir zaman bilemiyorum) ..Sizler benden daha önceki zamanda almýþsýnýz ve üzgünüm bu açýdan..
Ama baþta Sn.Pozitif e aþýrý kýrgýným ve hakkým helal olmasýn..Ya kardeþim yarýn hisse 20 TL veya attým 50 TL oldu bunun vebalini Ahirette verebilir misin?Gerek var mý gereksiz yazýþmalara.Hissen yoksa mantýðýna ve menfaatine yatan hisseye gider kýsmetini ararsýn...
Bakýn 2 kez ben paramý külliyen batýrdým yinede bu denli yazýþmalar yapmadým.Kimsede zorla o hisseleri bana aldýrmadý ve kendi rýzamla aldým ve kader dedim sineye çektim..51 yaþýndayým ..Sayýn Soula,Sayýn Melesav'a zaman zaman bakýn bi dünya zararda olmasýna raðmen Sn.Göçemen'e ne kadar teþekkür etsem azdýr...Ama buraya gelip bi o yana bi bu yana yazanlara gereken ne ise defaatle kendi adýma olanlarý yazdým.Ölümlü dünya deðil mi....???? YTD
canýn saðolsun ozan ortak aramýzdaki fark ne biliyormusun benim elimde hisse olduðunda da hissenin gerçek karakterini yazabiliyorum insanlara bu hisseye bulaþmamalarý konusunda uyarýlarýmý yapýyorum sen istiyorsun ki hep olumlu þeyler yazalým yanlýþ ata bindiðinin farkýnda deðilsin ama az kaldý öðreneceksiniz bu hisse ile ilgili olumlu birþey yazýlmaz ve yazýlmayaccak kardeþim hatta borsadan atýlmasý gerekiyor kar etme amacý gütmeyen bir bankanýn borsada ne iþi var? bunu sordunmu kendine ?
vebalden bahsediyorsun da yarýn öbürgün oldu ki benim hedef fiyatýma 3,5 a gelirse sen bunun vebalini verebilirmisin bu açýdan da bakmaný tavsiye ederim
ayrýca borsa ya çok duygusal yaklaþýyorsun býrak isteyen istediðini söylesin her fikre açýk ol elinde hisse olanlarýn hisseyi allayýp pullayýp yaðlamasý gerekmiyor
neyse yaþýn 51 olmuþ öðrenmenin yaþý yok
bu arada sen etmesen de benden yana hakkým helal olsun ölümlü dünya para için kýrmaya deðmez