Þimdi adama sormazlar mý bunu ; Geçen sefer VBST yi niye vermediniz diye....
Þimdi adama sormazlar mý bunu ; Geçen sefer VBST yi niye vermediniz diye....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAYNAK:
https://www.voaturkce.com/a/abd-bass...r/6878357.html
15 Aralýk 2022
Can Kamiloðlu
YUKARIDA PAYLAÞTIÐIM KAYNAKTAN ALINTI:
Halkbankýn, ABD Anayasa Mahkemesindeki ilk temyiz duruþmasý 17 Ocak tarihinde yapýlacak. Mahkemenin yapýlacak ilk duruþmada karar verebileceði eðer gerekli görürse ek duruþmalar da yapabileceði belirtiliyor.
KAYNAK:
https://www.voaturkce.com/a/anayasa-...n/6880061.html
16 Aralýk 2022
Can Kamiloðlu
ALINTI: Dosyalarýn talep edilmesi nasýl yorumlandý?
VOA Türkçenin görüþlerine baþvurduðu dava sürecini yakýndan izleyen hukukçular, bir ay sonra yapýlacak duruþma öncesi, Anayasa Mahkemesinin iki kez Halkbankýn aleyhine karar almýþ alt mahkemeden tüm dosya ve delilleri istemesinin ilk duruþmada kararýn çýkabileceði yönünde bir iþaret olduðunu iddia ettiler.
Hukukçular, alt mahkemenin daha önce Halkbank aleyhine iki kez almýþ olduðu kararýn bir benzerini Anayasa Mahkemesinde de çýkabileceðini öne sürdü.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
HALKBANKASI davasý için 17 OCAK 2023 TARÝHÝNE 20 ÝÞ GÜNÜ kaldý.
ABD Anayasa mahkemesinin vereceði kararý bilebilmek benim görüþümce hayal ötesidir..
Dileðim Halkbankasý davasýnýn bir yatýrýmcý olarak en kýsa zamanda-en olumlu þekilde sonuçlanmasýdýr.
17 OCAK 2023 TARÝHÝ DEMÝYORUM EN KISA ZAMANDA ÜMÝT EDÝYORUM...
OLACAK DEMÝYORUM-TEMENNÝMDÝR-DÝLEÐÝMDÝR-DUAMDIR.....
Hissesine inanýp sabýr eden herkesi tebrik ediyorum.Kazançlarý gönüllerine göre olsun.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
https://www.voaturkce.com/a/abd-deki...i/6882818.html
Durusma yarina cekildi gibi bir haber akisi var,
“ NEW YORK- Sezgin Baran Korkmaz’ýn ABD’nin Salt Lake City Mahkemesi’nde devam eden davasýnda daha önce belirlenen duruþma takviminde deðiþiklik yapýldý. Kormaz’ýn katýlmadýðý 4 Ekim’de yapýlan son duruþmada, bir sonraki duruþmanýn 17 Ocak 2023 tarihinde yerel saatle öðlen 12.00’de yapýlacaðý açýklanmýþtý.
Korkmaz’ýn, dava dosyasýna giren son bilgi notuna göre, duruþmanýn yarýn Salt Lake City kentinde yerel saatle sabah 10.00’da yapýlacaðý açýklandý.
Bilgi notunda, belirlenen yeni duruþma tarihiyle ilgili dosyaya yeni bir evrakýn ya da bir belgenin koyulmadýðý belirtildi. Bilgi notunda, duruþma tarihinin yaklaþýk bir ay öne alýnmasýyla ilgili talebin, Kormaz’ýn savunma avukatlarý, savcýlýk ya da mahkeme hakiminden mi geldiði konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.”
endex 291 dolar la son dört yýlýn zirvesinde
tavan merdivenine vbst çomaðý soktular Kurt ..
Yer Ýmleri