Sayýn Bahriyeli borsada bir tabir vardýr asla þu asla olmaz deme derler....
Bu topicde asla ile baþlayan ellerinde olmayan þeyleri kesin net olacakmýþ gibi konuþanlar yanýlýnca pardon özür dileriz der mi?
Demez.
Bu piyasalar bu kadar egolu saplantýlý olaya yaklaþanlarý eninde sonunda ayýklar hem de hayatlarýnýn dersini vererek.
Gitmez denen borsa gitti mi? Gitti
Yükselmez denen HALKB 5 liradan 2 kez 15 lere gitti mi? Gitti.
Bu fiyat gider mi gitmez mi önemli olan bunu bilmek. gerisi boþ beleþ iþler zamaný çok adam iþi.Benim o kadar zamaným yok.
Piyasada bundan sonra olabilecekleri ya da nasýl olacaðýný görebilmekte herkesin harcý deðil.
Ben endeks 1000 den beri bu topiclerde yazý yazarým endeks olmuþ 5400 bu aralarda bir kez yok ben sattým çýktým yok borsanýn iþi bitti bu borsa artýk asla gitmez gibi laflar hiç etmedim full trendin içinde kalabilmeyi baþardým.
Ama ben bir gün satýp çýkmýþ olacaðým piyasadan ve kimsenin haberi olmayacak. Ýþte o zaman göreceðim ben buralarda piyasa benden sorulur edalarýnda çok büyük laflar edenleri.
Bazý þeylerde asla buradaki bazýlarýnýn beklediði gibi olmayacak. Kastýmda siyaset falan asla deðil. Gün gelecek bu adam ne demiþ herkes kavrayacak ama iþ iþten geçtikten sonra....
Piyasa herkese hak ettiðini verir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri