Sayýn pozitif; bu hissenin 3 yýllýk yatýrýmcýsý olarak yazýyorum-rica ediyorum þahsýndan.Þu an tüm TÜRKÝYE bu yazdýklarýmý da okuyordur...Küçük yatýrýmcýyý gecenin 1:30 da olsa 2:00 da olsa uyardýnýnýz teþekkür ediyorum..
Sayýn Bahriyeli; trade ediyorum dediniz saygý duydum.Bu hisseye inanýyorsanýz trade edin-elinize vuran yok ama lütfen biraz saygý duyarmýsýnýz..Hisseyi karalamaktan keza rahatsýz olamayabilirsiniz ancak benim gibi yatýrýmcýlara saygý duymak erdemliliktir diye düþünüyorum...
Sayýn Kahýrlý sizde 24 saat maþallah hissenin baþýnda olumsuz açýklamalarýnýz ile mübarek yorulmak bilmediniz.550 tane hisse var seç beðen al...
Demem þu ki; ben bir yatýrýmcýyým ve inanmadýðýnýz hissede neden yazar durursunuz..Yahu gecenin 2 sinde dahi yazýyorsunuz..
Gölge etmeseniz,hissenin yakasýndan düþseniz daha þýk olmaz mý? Daha anlamlý olmaz mý sizin açýnýzdan...YTD
sayýn ozan gecenin 3 ü de olsa burdan insanlarý uyarmaya devam edeceðim
paranýzý çöpe atmayýn 3 yýldýr yok mahkemeymiþ yok kar amacý gütmüyormuþlar
insanlarý periþan ettiler
gelinen nokta 500 bin endekste 12 lira þaka gibi
bu bile baþlý baþýna yatýrýmcýya hakarettir
borsada olmayý haketmiyor
bari getirin 3,5 ada alalým
ben þahsen 3,5 gelirse alýrým yoksa 1 lot dahi almam
olan paranýzdan da olmayýn seçim takvimi de iþlemeye baþladý
risk almak istemeyen büyük fonlar satýþa geçerler diye düþünüyorum. ytd....
yoksa borsadan defolun gidin yakýþmýyorsunuz
Ne pozi’nin 3.5 u
Ne kahýrlý’nýn 2 tl si 200 tl si
Kaðýdýn hareketlerine sebep deðil ..
bu adamlar mý yönlendiriyorlar kaðýdý ?
Anlayamadýn mý daha be kardeþim ..üstelik eðitimcisin
ayrýca sadece burda 3-5 kiþinin yazdýðý çizdiði mi var ..bir ton sosyal medya var menfii yönde müspet yönde döneme göre yorumlar yapan ..bir ton aracý kurum hedef fiyatlar veren
vazgeç artýk don kiþot gibi yeldeðirmenleriyle mücadele etmekten
pozi’nin 3.5 u nasýl canýný sýkýyorsa
seninde millete ayar verme çabalarýn sýktý artýk ozan.
Bu kaðýda özel benim açýmdan hiç farketmez .. 3.5 da olsa 500 de olsa
Pivot noktasý bulur iþime bakarým
Ýç – dýþ siyasete alet olmuþ rasyolarý makyajlanmýþ ,kýsa aralýklarla yapýlan tahsisliler ile sulandýrýlmýþ
Baþýnda binbirçeþit musubet olan her dönem hükümetlere sübvantör olmuþ
Spekülatif bir kaðýt .
Bu tür kaðýtlarda senin duymak istemediðinden fazlasýný söyleyecek insanlar her zaman olacaktýr
Vazgeç artýk ayar vermekten.
3 binler nerden aklýma geldiyse
kimse de 3 bin nerden çýktý demiyor![]()
Son düzenleme : bahriyeli; 25-01-2023 saat: 06:28.
BÝST bir kumar ortamýdýr, yatýrýmcýlýk ile uzaktan yakýndan alakasý yoktur. Temel rasyolarý kaale alarak BÝST'te pozisyon almak %90 ters teper.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri