daha devamý da var ..
daha devamý da var ..
Pozitif; benim elimde hisse olmayacak ve baþka topiðe girip olumsuz yazýlar aylarca-yýllarca yazacak kadar kendime yenik düþmedim.Para için eðilmedim bugüne kadar.YTD
Bak burada TRENDHOUND durumu hepimizden iyi...Alani borsa ve bilgili...1 cümlesi belki de farkinda olmadan yazýlmiþtý..Farkina varmak önemli, niyet önemli...Sen her gün ama her gün ayni yorumlarý yazmaktan usanmadýn.Yahu hisse kötü tamam dedik ; düþüncene saygý duyduk.Ýnandiðýn hissede YOL ALIR MISIN? SORUYU ANLADIN MI POZÝTÝF? YTD
Boldladýðým yeri tekrar bi oku
Borsacýnýn dönüp dolaþýp geleceði yer kürkçü dükkanýdýr th seni buralara tekrardan hanki rüzgar attý
Soru þu,
Elinde hissesi olmuyan ve almayý da düþünmüyen bir insan sayfaya neden yazý yazar, enteresan.
Bak pozitif abiye ücbucuða düþünce alýcaðý için yazýyor, peki sen neden yazýyorsun. Ayý desem ayý deðilsin boða desem boða deðilsin![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Sayým bozkurt; bak pozitif bugün tesadüfen gördüðüm rtalb topiðinde aynen burada sürdürdüðü çizgiyi gösteriyor..Çalýþan insaným.Takip etme gibi bir karakterimde yok.Ancak ben elimde hisse olmayacak atiyorum bir akbnk veya bir rtalb veya bir eregl girip karamsar ve olumsuz yazý yazmayý her þeyi geçtim önce insanliðýma sonra karakterime yakýþtýramiyorum.Vicdaným el vermez...Sayin Trendhound; hisse hakkinda bilgisini yazar-teorilerini ortaya koyar,aldiysam aldým sattiysam sattým þuradan kazandýysam kazandim der....Virgül olmamýþtýr...YTD
ya arkadaþlar þu kapanýþ rakamlarýndaki farka bakarmýsýnýz
diðer bankalar artýda bu mendebur %3 eksi
bunu açýklayacak yokmu birde devamlý böyle
elinde hissesi olupta rahatsýz olan yok mu
ben sizden fazla rahatsýzým ilginç
eðer þu yapýlaný reva görüyorsanýz söylenecek söz yok![]()
Pozitif; benim elimde hisse var.Reva görüyorum kendime.Sende hisse yok.ÞIMDÝ ÝNANDIÐIN HÝSSEDE YER ALIR MISINIZ? YTD
Yer Ýmleri