Özellikle o bölgede oturanlar baþta Tüm Türkiye'nin Allah yardýmcýsý olsun ..
Çok büyük felaket ..99 dan beter
Özellikle o bölgede oturanlar baþta Tüm Türkiye'nin Allah yardýmcýsý olsun ..
Çok büyük felaket ..99 dan beter
Taþýnan Açýklar: kapanma saatine kadar bekledim hala ödünç pay piyasasýnda karþýlanmayan talepler var, bugün açýklarýn kapanma zorunluluðu geldi, yarýna taþýnamayacaklar,
Taþýnan açýklar hayli arttmýþ görünüyor, bunun nedeni cuma günkü %5 sert yükseliþ, zararda olanlar açýklarýný kapatmayýp bir ümit diyerek taþýmýþlar, normalde bugün bu açýkcýlarý sýkýþtýrmak isteyen bir piyasa olmasý gerekiyordu, maalesef baþýmýza gelen doðal afet açýkcýlara nefes aldýrmýþ, EREGL AKBNK EKGYO HALKB VAKBN da kayda deðer taþýma olmuþ, diðerlerinde de artýþlar var,
![]()
HALKB gerçekleþen kademeler, trade yasaðý gelince sabah gelmesin diye 9.50 fiyata eþleþtirmiþtim, AKBNK Pay Vadelisinde iþlem yapýnca unuttum, 9.51 den dönmüþ, kýsmet deðilmiþ, Spot da bugün alýnanýn çarþamba satýlabilmesi alýmý engelledi ama alanlar da satamayýnca durum dengelendi, bugün Pay Vadeliler de iþlem sýnýrlamasý yok,
![]()
Bugün öðlen meydana gelen deprem Ankara’da bile hissedildi.
Who, baby, Who Will Save The World?
Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Kahraman Maraþ....Yürekten-candan-ciðerden ülkeme geçmiþ olsun diliyorum.YTD
Diyarbakýr-Þanlýurfa ve depremden etkilenen tüm þehrimize-þehirlerimize geçmiþ olsun diliyorum.YTD
depo uygulamasý kaldýrýldý ..noldu fayda saðladý mý .. depo yüzünden satamayanlar 1 gün arayla sattý
adamlar anlýk düþünüyor ..sonrasýný düþünecek beyin yok
Yer Ýmleri