YUKARDA KÝ PAYLAÞIMIN KAYNAÐINI GÖRÜYORSUNUZ.RESMÝYETE binmiþ karar.Ýngilizcesi iyi olanlar daha net tercüme edebilir.YTD
YUKARDA KÝ PAYLAÞIMIN KAYNAÐINI GÖRÜYORSUNUZ.RESMÝYETE binmiþ karar.Ýngilizcesi iyi olanlar daha net tercüme edebilir.YTD
Halkbank’ýn FSIA (Foreign Sovereign Immunities Act) altýnda dokunulmazlýðý olduðu argümanýný reddetmiþ ancak common law altýndaki dokunulmazlýkla ilgili argümanlarýn dinlenmesi için alt mahkemeye geri yollamýþ.
Ne þiþ yandý ne de kebap!
Ýþte baðýmsýz mahkeme 👩⚖
Hahaaaaas
Who, baby, Who Will Save The World?
@Zdx&Lunar Soul, evet farkýndayým, bugün ki aldýklarýmý satýþa girmiþtim, teker teker gitti! ama çok alttan! Matriks de haberi görünce hemen paylaþayým dedim, sizin paylaþýmýnýzý görünce þaþýrdým, çok hýzlýsýnýz![]()
Ýþ bitmiþ deðil arkadaþlar, kafam karmakarýþýk🙃)
Al-sat tut deðildir
@diyojen57, Hocam karanlýk odada satýþ oldu mu, onu da atabilir misiniz?
aklýma gelseydi bakardým, þimdi düþününce iyide olurdu ama tavan olunca sonrasýnda bozuldu ve 20 kademe civarý satýþ yedi, tekrar tavan olduðunda da tavandan yüklü satýþlar gördüm,
ABD Yüce Mahkemesi yargý hiyerarþisinde en üst derecede olan mahkemedir ve en yüksek temyiz mercidir. Mahkemenin en önemli görevlerinden birisi: Kanunlarýn anayasaya uygunluðunu denetlemektir.
Bir kiþinin ABD Yüce Mahkemesine hâkim olarak atanabilmesi için ABD Baþkaný tarafýndan aday gösterilmesi ve adayýn Senatonun çoðunluðu tarafýndan kabul edilmesi gerekir.
ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuþturma açýlabilmesine olanak tanýyan alt mahkeme kararýný iptal etti Reuters
Alt mahkemenin, Anayasa Mahkemesinin kararýný kabul etmiyorum deme hakký var mý bilmiyorum.Bana Anayasa Mahkemesinin kararýný kabul etmeme hakký var düþüncesi mantýklý gelmiyor.Var ise ABD Anayasa Mahkemesi hangi amaçla kurulmuþ sorusunu düþünmemek elde deðil.
Mahkemenin en önemli görevlerinden birisi: Kanunlarýn anayasaya uygunluðunu denetlemektir.
SORUM ÞU: Yani alt mahkeme; Anayasa mahkemesi ben seni dinlemiyorum mu diyecek?O halde Anayasa mahkemesinin kuruluþu ve seçkin 9 üyesi neden var?
YTD
https://www.cnbc.com/2023/04/19/supr...iolations.html sýfýra sýfýr elde var sýfýr.
Yer Ýmleri