-
SAYIN BESKİ;içtenlikle yazıyorum yarın taban olsun umrumda değil.Haberi tane tane anlatıyom yine yok,dur bi de şöyle deniyeyim.
Arkadaşım, Anayasa mahkemesi derki; 2 .temyiz mahkemesinin yani Anayasa mahkemesinin alt yargı kuruluşu olan 2.temyiz mahkemesinin aldığı kararı İPTAL ETTİM diyor.
2.TEMYİZ MAHKEMESİNİN ALDIĞI KARAR:
ABD 2. Temyiz Mahkemesi ise FSIA kapsamında Halkbank'ın koruma altında olsa dahi "suçlamaların ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğine" karar vermişti.
YANİ YUKARDAKİ 2.TEMYİZ MAHKEMESİNİN ALDIĞI KARARI İPTAL ETTİM DİYOR.
SONRADA ; 2.Temyiz Mahkemesi'ne ŞUNU DİYOR:
Halkbank'ın davayı reddetme teklifini yeniden gözden geçirme emri verdi.
ŞİMDİ 2.TEMYİZ MAHKEMESİNDE ARTIK HALKBANKASI İLE ANLAŞMA MI OLUR,DAVA MI OLUR VEYA BAŞKA BİR ŞEY BİLEMİYORUM.HUKUKÇU DEĞİLİM..
AMA GERÇEK OLAN 2 NİHAİ KARAR ANAYASA MAHKEMESİNCE BUGÜN ALINDI.
1- Anayasa mahkemesi 2 .temyiz mahkemesinin aldığı kararı İPTAL ETTİM diyor. (ABD 2. Temyiz Mahkemesi ise FSIA kapsamında Halkbank'ın koruma altında olsa dahi "suçlamaların ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğine" karar vermişti.) BU İPTAL..
2- Halkbank'ın davayı reddetme teklifini yeniden gözden geçirme emri verdi.
3- BURADA DA RED Mİ EDER,ANLAŞMAMI OLUR BİLMİYORUM.AMA suçlamaların ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğine" karar vermişti DENİLEN MADDE 1 DEKİ KARAR İPTAL..
E BU İPTAL İSE GERİYE NE KALDI NE İLE SUÇLAYACAN. BUNUNLA SUÇLUYORLARDI YA 10 SENEDİR.-
YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri