Pozitif kardeþ yorumlarýn güzel amma tutturdun 3,5 diye🤣 bu olmaz..olurda olmaz yapmazlar bilinçli olarak yani..13 yýl önce bu hisseyi 13-14-16 dolarlardan ona buna sana bana gecirdiler..billahi bende aldým 14 dolardan..12 dolardan geri sattým daha da bulaþmadým..bulastým da ara ara kýsacýk marjlarla sattým vs. Evet devleti yönetenler bu hissede dolandýrýcýk yaptý bu net.devlet hissesi ya koca devlet bi sey olmaz diyen daldý hisseye ve her giren þeyran çarpmýþa döndü ve kiminin ocaðýda battý.Bu devlet böyle yapmamalýydý ama bunlar yapar aga..korkunc taktikleri var vs.Ben bunlardan 15 yýl önce korktum daha önce inanýyordum dogru iþler yapar bunlar diyordum..yine de erken anladým 7-8 yýl gecikmeyle 🤣 kýsaca seytana pabucu ters giydirirler ve giydiriyorlar ..bak 22 yýldýr bulunmayan cudi petrolu secime 10 kala bulunuverdi..uzaya 4 seritli yol yapýmý da bitmek üzere..neyse yaptýklarý her þeye gülüyorum artýk sinirlensem yasýmdan eksilecek bende taktik degistirdim .Simdi Halk bankta bir kaç yýl sonra olacak þu; eger Tekrar kazanýrlarsa ( asla ihtimal vermiyorum sýfýr sanslarý bana göre) tekrardan bu halk banký yine ayný 13-14-15-16 dolara cekecekler ve yine satacaklar kaz eti tatlý geldi..gecmisde yediler ya bu kaz etini yine yemek isteyeceklerdir.iki kez tahsisli boþa yapýlmadý yine halka acýklýk oraný 51/49 olacak sekilde hedefleri..olur mu bu? Mümkün degil..ama hayalleri budur emin ol.Ben böyle devlet yönetiminde insanlarý tarihte bir arada görmedim..bunu da görecekmisiz..yasarsak torunlarda anlama yasýna gelirse onlara anlatacagým dilimin döndüngünce.

Alýntý yaparak yanýtla
gelmezse de cehennemin zirvesine kadar yolu var inan tekrar kaz eti olup 15 dolarlarý da görse yine kendini paklayamaz bu senet 

Yer Ýmleri