Trump, yaptýrýmlarýn kaldýrýlmasý diye bir þey söyledi mi, bana mý öyle geldi. Dün tv de duydum ama çok hýzlý geçti haber, bahsi geçen yaptýrým bizim için mi anlamadým.
Trump, yaptýrýmlarýn kaldýrýlmasý diye bir þey söyledi mi, bana mý öyle geldi. Dün tv de duydum ama çok hýzlý geçti haber, bahsi geçen yaptýrým bizim için mi anlamadým.
Yazdýktan sonra gördüm, SURÝYE için demiþ. O zaman yaklaþtý, sýra bize geliyor olmalý.
Trump geliyor
Putin geliyor
Zelenski geliyor
Papa geliyor ...
Halkbank davasý da aradan çýkar inþallah bu süreçte..Bu kadar olumlu haber içerisinde yakýn zamanda güzel haberler alýrýz inþallah..![]()
ÖNE ALALIM.. // 2022 YILI ANAYASA MAHKEMESÝ TAKVÝM SÜRECÝNE GÖRE:
13 MAYIS 2022: Halkbank temyiz baþvurusunu 13 Mayýs 2022 yaptý.
17 MAYIS 2022: Abd Anayasa Mahkemesi, 35 sayfalýk baþvuru dilekçesini 17 Mayýs 2022 tarihinde dava dosyasý kayýtlarýnda yayýmladý.
***2022 YILINDA 2 ÝÞ GÜNÜNDE (16-17 MAYIS 2022) TARÝHÝNDE ANAYASA MAHKEMESÝNÝN SÝTESÝNDE (17 MAYIS 2022: Abd Anayasa Mahkemesi, 35 sayfalýk baþvuru dilekçesini 17 Mayýs 2022 tarihinde dava dosyasý kayýtlarýnda yayýmladý.) BÝLGÝSÝ PAYLAÞILMIÞ.
*****5 MAYIS 2025 TARÝHÝNDE TEMYÝZ BAÞVURUSUNU YAPTIK VE 5 ÝÞ GÜNÜ GEÇTÝ ANAYASA MAHKEMESÝNÝN SÝTESÝNDE HENÜZ BÝR BÝLGÝ YOKTUR.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
Son dakÝka — abd baÞkani trump
velÝaht prens selman ve cumhurbaÞkani erdoÐan Ýle gÖrÜÞtÜkten sonra surÝye yaptirimlarinin tamaminin kaldirilmasi emrÝnÝ verÝyorum.
Yatirim tavsÝyesÝ deÐÝldÝr.
Trump : Putin zirveye katýlmamý istiyor.. -NTV
Adam 1 günde (muhtemelen sudiler istedi) suriyenin yaptýrýmalrýný kaldýrdý. Þimdi sýra bizde olmalý. Bu arada suriye yaptýrýmalrýný kaldýrmak için Sn Erdoðanla görüþtüm dedi.
Erdoðan : Gazze de artýk vahþet boyutuna varan insani trajediye son verilmesi amacýyla yürüttüðümüz çabalar da dostum Trump'ýn desteðine güveniyorum...
Haydi dost Trump bizim bir dava vardý onu da aradan çýkarýver ....
Yer Ýmleri