Sayýn moonsadow; nezaketin için çok teþekkür ediyorum.Beyefendiyi çok kez güzellikle, benim paylaþýmlarýmý alýntýlama þeklinde uyardým.Paylaþýmlarýmý alýntýlayýp soru sorsa-eksiðimi tamamlasa veya yanlýþ düþüncemi düzeltmek istese baþ tacýsýn diyecem.Ancak sürekli eleþtiri,sürekli negatiflik ve sataþma ile bana cevap hakký doðuruyor.
Ýnanýn yýllar önce ilgili þahýs 13 TL hisselerimi sattým dedi, bende kendisini tebrik ettim.Sattýysan hisseni niye gelip gereksiz polemik üretir ki anlayamýyorum... Yani benim 1 TL varsa sizin 100 TL olsun..Hisse zor bir hisse..11 DOLAR dan 49 cente gelmiþ ve 12 yýl aradan geçmiþ.Acýnýzý 2 kez borsa da batan biri olarak anlýyorum.Ama kader mi? dersin,kýsmetim bu kadar mý ?dersin bu herkesin kiþisel sorunu.Bunu bana,sana,ona ,buna baðlayýp suçlamak doðru olmaz..Adý üzerinde BORSA...Dün saat 17 de hisse alan insanýn kaderini-kýsmetini bilebilir miyiz?
Amacým kalp kýrmak asla olmadý..Yazdýklarýma-paylaþýmlarýma,imla kurallarýna kadar dikkat ettim.Ýnanýn kendi düþüncemi yazmaya korktum,genelde daima kaynak göstererek haber paylaþtým...Cümlemi;
Aþýk Veysele sormuþlar:
Üstad, dünyadan ne anladýn?
O da demiþ ki:
Say ki bir pazar yeri dolaþtým, üç metre bez aldým, gidiyorum...
Bütün mesele bu deðil mi? Kalp kýrmaya deðer mi? diyerek sonlandýrýyorum.Tekrar teþekkür ediyorum,Selamlar. YTD

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri