arkadaşlar nerdesiniz 9 yıl bekleyip hisseyi elinde tutanlar hepinizmi 52 den satıp çıktınız bi benmi kaldım kimse yazmıyor belki bankanın yaptığı anlaşmanın içeriği hakkında bilgisi olan vardır kimse yazmayınca öğrenemiyoruz
arkadaşlar nerdesiniz 9 yıl bekleyip hisseyi elinde tutanlar hepinizmi 52 den satıp çıktınız bi benmi kaldım kimse yazmıyor belki bankanın yaptığı anlaşmanın içeriği hakkında bilgisi olan vardır kimse yazmayınca öğrenemiyoruz
S a arkadaşlar bu aşağilik nasıl dava sona erdi açıklaması yaptı hisse eski günlerine döndü tüm bankalar yukarı giderken bu rezil gözü hep aşağıda ********ler bun bankayı en iyi poz.t.f bilir ne ****lik dönüyorsa artık
hani lem uzlaşma sürecine de girdi
bu mendebur 52 den 36 ya geldi hedef 31 gözüküyor
nerde uzlaşma uzlaşma uçacak kaçacak diyenler
çıkın iki kelam edin
9 yıldır yatırımcısını süründüren başka hisse varmıdır tarihte
yıllardır uyardık uzak durun bu mendeburdan bu bir banka değildir diye
işitmediğimiz laf kalmadı
alın size uzlaşma nasıl iyimi![]()
son gelen bugünkü haber halkbankta hiç bir mali yük olmadan dosya kapandı imzalar atıldı diyor ama bu **** bunada aldırmadı hala ekside gidiyor
pozitif nerdesin ara sıra uğrada rahatlayalım sanki bu dedikleri anlaşma dahi sahte gibi baksana zirve 52 liradan yüzde 50 düştü 35 liraya hala daha gözü arkada bu anlaşma haberi ile bizi oyunamı getirdiler diyorum sen bişeyler duydunmu
ben bunların hiç bir dediğine inanmam 9 yıldır oyuna getiriyor yatırımcısını
anlaşma olsa ne olacak sanki
inşaaallah sermayesi kadar ceza gelirde burnundan fitil fitil getirsinler
bu mendeburun borsada olması bile gereksiz
bakın bu yeşil günde bile kırmızı olan bir kaç senetten biri
9 yıldır aynı gerçek bankalar arzı alaya yükseldiler yazık
malesef neo hedefte 31 var bu senete hemde dünyada böyle bir ortamda girilirmi
neyse belki insafa gelirler diyecem ama 9 yıldır nerdeydiler![]()
tutmayın adi mendeburu bu yeşil ortamda bile seans devam etse tabanı boylayacak![]()
Yer İmleri