Originally Posted by Gentleman En cok islem gorenlerde 14. siradayiz. Spek sert girdi mevzuya !!! yumuşak spekden sert hareket beklemiyorum 77 den veriirse çorbalık alırız...herkese selamlar.. ahanda geldi..
Originally Posted by hseylan yumuşak spekden sert hareket beklemiyorum 77 den veriirse çorbalık alırız...herkese selamlar.. ahanda geldi.. O spek tekmeyi yedi galiba dostum
Originally Posted by Gentleman O spek tekmeyi yedi galiba dostum gedik 78 e basmış, 77 den yerine koyar , 78 de bekleyen emirlerini alır....77-78 kapatır bence, hayırlı seanslar
Originally Posted by hseylan gedik 78 e basmış, 77 den yerine koyar , 78 de bekleyen emirlerini alır....77-78 kapatır bence, hayırlı seanslar 77-78 demirler baylar bayanlar. bende baskete gidiyorum dostlar
Originally Posted by hseylan 77-78 demirler baylar bayanlar. bende baskete gidiyorum dostlar olmaz dostum, olmamali bu sarki burada bitmemeli
Originally Posted by Gentleman olmaz dostum, olmamali bu sarki burada bitmemeli Kapanis tahminim 8X li rakamlardir, hatta 83 ustu
Originally Posted by hseylan yumuşak spekden sert hareket beklemiyorum 77 den veriirse çorbalık alırız...herkese selamlar.. ahanda geldi.. Bize hayirli olsun demek duser
Originally Posted by Gentleman Bize hayirli olsun demek duser teşekkürler üstad, trump ın kız kaçıranları yakıp atması fasafiso gözüküyor, turizmimize olumsuz etkisini beklemem , şahsen.
Forum Rules
Yer İmleri