AÇIKLAMALAR:
Yönetim Kurulumuz 18.05.2017 tarihinde yaptýðý toplantýda;
Þirketimiz yönetim kurulunun 06.02.2017 tarih, 2017 /2 sayýlý toplantýsýnda alýnan karar ile, Þirketimizin sahip olduðu (A) grubu 5.725.156,69 TL nominal deðerli 572.515.669 adet Altýnyað Kombinalarý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak, 31.12.2016 mali tablolarý baz alýnarak Kurumsal Yönetim Tebliði (II-17.1) madde 9 uyarýnca BDO Denet Baðýmsýz Denetim ve Danýþmanlýk A.Þ.'nin 27.04.2017 tarihli hazýrlanan söz konusu paylarýn deðerleme raporunda belirlenen 2,4480.-TL fiyat üzerinden Mehmet Nureddin Çevik'e devredilmesine,
Devir iþleminin ortaðýmýz Mehmet Nureddin Çevik'in finansman uygunluðuna baðlý olarak önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleþtirilmesine,
Önemli Nitelikteki Ýþlemlere iliþkin Ortak Esaslar ve Ayrýlma Hakký Tebliði (II-23.1) madde 5 uyarýnca Önemli Nitelikte iþlem sayýlacaðýndan, devir iþleminin gerçekleþmesinin akabinde AYRILMA HAKKI doðacaðýndan, gerçekleþecek olan iþlem sonrasýnda gerekli iþlemlerin baþlatýlmasýna karar verilmiþtir.
Kamuoyuna duyurulur.
Sn. Gentleman, benim kafam karýþýk... Bir yorum getir bu açýklamaya lütfen !!!
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri