Liberalizmin kralý Akp bizi bu hale getirdi zaten.
Son zamanlarda milliyetçi gibi takýlmalarýna bakmayýn. Ülkenin dibine asýl dinamitler 2013 öncesinde koyuldu. Babalar gibi satanlar, sýnýrlardaki mayýnlarý temizleyenler, megri megri diye sýnýrlarda ötenler, saðlýðý özelleþtirenler milliyetçiler veya ulusalcýlar deðil, liberallerdi.
Bu kafanýn bizi getirdiði yer ise ortadadýr ama tek suçlu da deðildir. Sadece sýnýrlardaki mayýnlarýn temizlenmesi ülkeye ne halt olduðu belli olmayan 10milyon kiþinin girmesine sebep oldu.
Liberalizm aþýrýya kaçmadan uygulansaydý yine bu kadar kötü durumda olmazdýk. Misal saðlýk bakaný olarak niye özel hastane sahibi biri atanýr bilmem. Bu liberalizmin hormonlu, arsýzlýk derecesine varmýþ halidir artýk.
Aslýna bakarsak Türkiye yi düze çýkaracak sihirli bir formül ya da ideoloji de tam olarak yok. Yozlaþmýþlýk, hýrsýzlýk, kýsa yoldan köþeyi dönme, adam kayýrmacýlýk gibi erdemlerden bihaber olduðumuz için ha liberalizm olmuþ, ha kapitalizm, ha komunizm. Her þart altýnda birileri yolunu bulacak.
Bu hafta en yuksek dolar faizini hangi banka verdi?
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Tepe tepe hayrýný görün.!!!
Tek adam rejiminin mimarlarý.!!!
Yetmez ama evetçiler.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bunlara baya iyi oldu ha. Ama esas öbürlerine de çok iyi olacak.
Daha seçimle gelen parlamenter geçecek filan diyorlar.
Ne yaptýklarýnýn hala farkýnda deðil herhalde sýðýrlar.
Dayu bana ver o gücü ben de yoldan çýkarým böyle bir sistem yok olamaz kimse de bu sistemde baþa gelip parlamenter filan geç meeeezzzzzz
Bizim gundi arkadaþlarýn gundi fýkrasý vardý.
Iki tane gundi, bir gün bir yazý görüyorlar.
Su daðýn tepesine çýkan artýk gundi olmayacak.
Bunlara da gundi likten gina gelmiþ. Tamam lan diyorlar en tepeye çýkýyorlar. Yalnýz en tepede dik bir yer var destekle çýkmak lazým. Biri diðerine sen bana yardým et ben de seni çekeyim diyor. Neyse çýkýyor tepeye.
Arkadaþý diyor ki hadi beni de çek.
Ne çekeceðim lan pis gundi diyor dönüyor arkasýný gidiyor.
Bu iþler böyle.
En tepeye çýkan aþaðýdakini çekmez artýk geçmiþ olsun.
Hele eko, kk gibi tipler hayatta çekmez. Dedi dersiniz.
Hala gizli bir þekilde AKP nin yola devam etmesi gerektiðini açýkça savunamayanlar AKP gibi KK ye giydirerek kripto AKP li olduklarýný aslýnda deþifre ediyorlar...Tek adam rejimine nasýl 1 günde girdiysek ayný þekilde de çýkýlacak...
Þunun þurasýnda 1 yýldan az zaman kaldý...
Adam gibi klasik eko programý uygulasýnlar yüzleri Batýya dönük olursa sýcak para da sabit sermayede gelir...Ben de pozisyonumu buna göre ayarlýyorum....
Yer Ýmleri