Niyet tam olarak öyle.
Dün TV de bir müteaahit İstanbul da 3+1 konutun arsa dahil maliyeti min. 3 milyon demişti. Müteahhit kar ı da eklediğinizde bu 4-5 milyon olur, bunu da ancak çeperlerde alırsınısız demişti.
Buradan bu karadenizli müteaahitlerin ellerindeki konut stoklarını geçmişteki ucuz maliyetle bile yapmış olsalar güncel fiyatlarla elden çıkarmak istediklerini gösteriyor.
Zaten satsa, o para ile ne yapacak ki.
Borsaya mı girecek?
Yeni inşaata başlamak için mallarını ucuza vermek istemiyorlar.
Bunu iktidara iyi anlatmışlar ki Nebati de ikan olmuş ve 85 bin TL lik "orta gelir" tanımı yapıyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bizde giderdik 3 film bir aradaya.yer gosterici Para almadan oturamazdin.alaska frigo yerdik.balkon vardi sinemada.orasi pahaliydi.
https://twitter.com/SerdarSezenn/sta...I0mtKpgLw&s=19
Haksızlıklar ülkesi
Artık konuşmanın bir faydası yok !! Sadece kendimi kanser ediyorum. Bu nedenle etrafımda SUSMA eylemi yapıyorum. Bu yöntem gerçekten çok etkiliymiş. BEN SUSTUKÇA - neden konuşmadığımı - merak eden, ilgi gösteren çoğaldı. Nedenini cebimdeki hazır yazılı metni uzatınca hak verenler arttı.
Bu ne yahu. 3 yıl önce emekli olan ( 65 yaş nedeniyle ) kapıcımızın maaşı 800 tl. idi. Ben o zaman 6500 tl. emekli maaşı alıyordum. Şimdi ben 9500 tl. SAYIN Kapıcımız 5500 tl. alacak. SUSUYORUM.
Sosyal medyada bu konuda çok tepki var.Adam diyor ki tabandan 500 fazla maaşım vardı şimdi bende taban maaşın içine girdim.Bu mantık devam ettiği sürece ben tabandan çıkamayacağım...
Veriyorsa herkese %57 vermesi gerekiyordu vermiyorsa onlarla sandıkta hesaplaşacağız...Görüldüğü gibi adamlar emeklileride bölmeyi başardı a.q.Biri sevinirken diğeri üzülüyor...
Neyse Bizler hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz...
Yer İmleri