Þimdi izledim Hatayda 7 milyon istenen 2 yýllýk bina çökmüþ 150 kiþi yaþýyormuþ iki kiþi Kurtulmuþ sadece
garanti bankasý deðil t.c de olan tüm bankalarda (mb faizi +3 baz alýrsak) dolar kkm de yýllýk 12, 3 aylýk yüzde 4 ten fazla artarsa fark zaten verilmiyor bu iþ yaklaþýk 14 aydýr böyle zaten yeni bir olaymýþ gibi yazýp kafa karýþýklýðýna sebep olunuyor kanaatimce ..bu kkm olayý normal iþleyiþinin dýþýnda önden prim , sonradan prim vs uygulamalar bankadan bankaya deðiþiklik gösteriyor .
bende bunu soyluyorum ,opsiyon faizi 9 degil 15 verilse bile kur garantisi olmayacagýný defalarca yazdým,bankacýlar kafa karýstýrýp bunu musterilerine yapmaya calýsýyorlar.aslýnda kendi iþlerine bakýyorlar.
illa iþlem yapýlacaksa kkm degil vade sonu kur anlaþmalý iþlemler yapýlmalý ,tabi bunu belli miktar ustune yapýyor bankalar.misal 45 gun yaptýnýz ,45 gun anlasýlan tl faizini alýp ,vade sonunda anlaþdýgýnýz kur dan dovize donuyorsunuz
kur garantisi olmaz olur mu siz benim yazdýðýmýda yanlýþ anlamýþssýnýz .kur garantisi her daim var kkm de ..kur 30 da olsa 100,000 *30 karþýlýðý olan 3 milyon tl 3 ay sonra her halükarda hesabýnýzda olur .....milletin yanlýþ anladýðý þu dolar 30 olursa hem 100,000 dolar karþýlýðý 3 milyon olacak hemde baþtaki 1milyon dokuzyüz bine yüzde 9 faiz alacak ..
Yer Ýmleri