Originally Posted by
semh
#eregl baðlý ortaklýðý Ermaden adýna ruhsatlý Bingöl-Avnik demir madeni sahasýnda yapýlan sondaj çalýþmalarý sonucunda yoðun cevherleþme tespit edilmiþ olup, Peletleme Tesisi kurulmasýna karar verilmiþtir. Toplam demir cevheri rezervi yaklaþýk 250-300 milyon tondur.Þirketimizin önemli hammaddelerinden biri olan pelette kendine yetebilirlik oranýnýn %25-30 bandýndan %80-85'e, toplam demirli hammaddede ise kendine yetebilirlik oranýnýn %15-20 bandýndan %40-45 bandýna çýkmasý öngörülmektedir. Bana çok olumlu geldi ama sektör ve þirket uzmanlýðým deðil uzmanlýðý olan söylemek isterse buyursun.
Güzel bir habere benziyor tam olarak vakýf deðilim.portföyde sadece yüzde 4 oranýnda Ereðli var .
Rakamlar galýn galýn duruyo gibi.Ereðli baþlýðýna takýlýyorum.Oradaki bazý arkadaþlarda yüzde 100 Ereðli var en çok onlar adýna sevindim.
not:Ereðli baþlýðýnda çok iyi Ereðli uzmanlarý var .Sektörün içinden olanlar var.Maden mühendisleri var.Ereðlide ikamet edenler var,demir ticaretiyle iþtigal edenler vs var...
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri