Memed neredesin sayým yaptýn burada bu çevirdiðin filmleri fazla anlayan yok bayaðý þort açtýrdýn millete
ha unutmadan sasa da flamanýn sopasý nerede geçen hafta cuma kapanýþý sana verdikti yerine koyalým kýsa vade 103 diyor graf![]()
Memed neredesin sayým yaptýn burada bu çevirdiðin filmleri fazla anlayan yok bayaðý þort açtýrdýn millete
ha unutmadan sasa da flamanýn sopasý nerede geçen hafta cuma kapanýþý sana verdikti yerine koyalým kýsa vade 103 diyor graf![]()
Kuzey ve Güney Kore karþýlýklý uyarý ateþi açtý
https://sputniknews.com.tr/20221024/...062645000.html
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Walla 2020 den beri bilanço bakmýyorum.
Ki ben bilanço dönemlerinde en az 20-30 kaðýdýn bilançosuna bakar çoðunu da ezbere bilirdim..
2 senedir hiççççç umurumda deðil..
Mesela cuma akþamý bir kaç arkadaþ arçlk için kötü mötü dediler..
Bir an açýp bakim dedi nesi kötü falan..
Sonra amann kim uðraþacak oldum..
arclk e bakýyorum þu an ..
Birisi hafif fiþteklese tavan tavan 120 140 lara kadar alacaklar..
Bu iþ artýk kabak tadý vermeye baþladý..
Ha kazanç olarak deðil..
Ama borsa borsalýkdan çýktý..
ne bilanço ne savaþ ne yaptýrým ne enflasyon ne dolar ne faiz ne bedelli/bedelsiz hiç biþiyi takmadan adeta devlet eli ile anayasa maddesi imiþ cesine yükseltilen biþi oldu..
Hayýr gerçek anayada maddelerine bu kadar saygýlarý yok..
SASA yine koptu dalya dedi..
Gerçekten inanýlmaz biþi..
Þurada 2 ay önce 40 tl lerde iken bile pahalý denen kaðýt 2 ayda yüzde 100 getirmiþ..
breh breh breh..
HEKTS dan da yeni tavan kalkýþlarý bekliyorum..
sýse formasyon hedefim soruluyor 34.65 bu bilanço dönemi
memed flamanýn sopasýný getir takalým 100 dalya yapýyoruz.![]()
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6133525
Puahhaa
Sasani hektaþi gibi risksiz yada çok az riskli tahtalara gesaniyi de ekledim Sindoma abi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri