Geçen gün dedim sana, pazarda ucuzluk varken alýcaðýdýn, almadýn. yabcak biþii yok malesef hergün pazar olmuyor
Bazan sabah pazarý bazan akþam pazarý olunca deðerlendirdin deðerlendirdin deðerlendiremedin gitti gül gibi fýrsat
Üzülme
Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor, her gün para daðýtýyorlar burda
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu iþe TOFAS da girer muhtemelen. Fabrikadan ikinci el deyince ikinci el fiyatlarý yükselebilir. Görüntü ÖTV uzun süre düþmeyecek, ikinci el yenilenmiþ arçlara ekstra vergi olmaz diye tahmin ediyorum.
>>>>>
https://www.gazeteduvar.com.tr/fabri...galeri-1586154
Renault, Fransa ve Ýspanya’da ‘Refactory’ ismiyle hizmet veren fabrika çýkýþlý ikinci el araç satýþý modelini Türkiye’ye getiriyor. Buna göre ikinci el araç dönemi 2023'te baþlayacak.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Þu ödünç pay piyasasýný biri bana anlatabilir mi.
Mesela elimde hisse var ve ben onu kiraya vermek istiyorum, kiracýyý nerden bulurum, sözleþmeyi kimle yapacam, istediðim zaman kiracý bulabilirmiyim, en az ve en fazla kaç lot kiralanabilir
gibi sorular var aklýmda
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bana diyor Bozkurt abi .... Evet abi ben buralardan yeni maliyet yapamiyorum maalesef 10 gun once verdim hisselerii kaldim oyle.. Kismet.. Sattiktan sonra ucuzluk istedigim gibi hic olmadi ama olacak tahminim. Olmazsada olmasin gunici al sat takiiyorum oyle.
Yer Ýmleri