Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda SMRTG.E ve VKING.E paylarý 02/11/2022 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 01/12/2022 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat iþlem yöntemi ile iþlem görecektir.
Smartg 'em Spk ya takýldý. Bankalar 1 ayda 4 kat giderken hiç bir kýsýt yok!!!!!
Ortak yönetim vs denilerek çaðrý olmamýþtý diye hatýrlýyorum ama yanýlýyor da olabilirim.
AKFEN, SERA çýkmýþ TEPE kalmýþ gibi.
>>>>>>>>>>
YAYINLAMA
12 Mart 2012 10:03
GÜNCELLEME
27 Haziran 2022 11:02
ÝSTANBUL - TAV Havalimanlarý Holding'in toplamda yüzde 38 hissesi Fransýz havaalaný iþletmecisi Aeroports de Paris'e 874 milyon dolara satýldý.
Akfen Holding TAV Havalimanlarý Holding'te bulunan hisselerinin yüzde 18'ini 414 milyon dolara Aeroports de Paris'e sattýðýný açýkladý. Tepe Ýnþaat da TAV'daki yüzde 18 hissesini 414 milyon dolara ADP'ye sattýðýný KAP'a açýkladý. Sera Yapý Endüstri de TAV'daki yüzde 2 hissesini 46 milyon dolar bedelle sattý.
Satýþ öncesi TAV Havalimanlarý Holding'de, Tepe Ýnþaat'ýn yüzde 26.06, Akfen Holding'in yüzde 26.12, Sera Yapý Endüstri'nin ise yüzde 4.03 hissesi bulunuyordu. Þirketin halka açýk kýsmý yüzde 40.27 iken halka açýk olmayan hisse payý yüzde 3.52 seviyesinde bulunuyordu.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
cumhurbaskaný erdogan:
Bir gece yattýk sabah kalktýk, baktýk o dil yok. Türkçenin mevcut kelime hazinesiyle felsefe yapamazsýnýz. Ya Osmanlýca kelime ve kavramlara baþvuracaksýnýz ya da Ýngilizce, Almanca, Fransýzca kavramlara...
osmanlýca arapça loading....
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim tahminim Fransýzlar piyasadan %3-4 toplar ve yönetimi ele geçirmek ister, 10 yýlda iþi öðrenmiþ olmalarý lazým.
Geçen gün bir rüya gördüm Koç Holding genel kuruluna gittim, kalabalýk etmeyeyim diye tribün gibi bir yere oturdum sonra yanýma iri yarý Rus kalantörler geldi, salon kalabalýklaþdý. Sonra onlar soru sormaya baþlayýnca, daha detaylý sunum yapalým denilerek toplantý ertelendi, o sýrada uyandým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yýldýrým Demirören Kanal D , Cnn , Hürriyet Gazetesinin olduðu binayý kredi borçlarý nedeniyle Ziraat Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðýna devretti.
matrixdeki gibi bir günde yüklense insan beynine ben bulunsun derim.zararý olmaz.
ama gel gör ki zaman alýyor. sahi benim ne ömrüm kaldý ki ?
öðreneceðim yeni dili kullanma sürem = geriye kalan ömrüm olsa bile (ki böyle birþey anca matrix de oluyor orada hemen öðreniyon ....
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Borsanýn genelinde pek ucuz kagit kalmamis. Dolar frene basinca sanayicilerin marjlar cok daralmis. Cogu pahali hatta. Demir celikler zaten bitik. Siradisi bir yil geciren enerji ve havacilik bu marjlari seneye de surdurebilecek mi emin degilim. Enflasyonda da yavastan tepe noktayi gordugumuzu dusunuyorum. Sene basindan beri gozu kapali longum ama artik yavastan long dongusunun sonuna yaklastigimizi dusunuyorum. Buradan bizi 250$ ye goturecek bir hikaye bence kalmadi. Yurtdisinda ozellikle Abdde daha iyi firsatlar olabilir.
Yer Ýmleri