Burayý yön bilgi olarak takip eden arkadaþlara tavsiyem eðer spot hisse düþünüyorlar ise Mehmet Aþçýoðlu derim. Adam þuan ki gerçeklikle örtüþen yorumlarý neredeyse aylarca önce yaptý.
Burayý yön bilgi olarak takip eden arkadaþlara tavsiyem eðer spot hisse düþünüyorlar ise Mehmet Aþçýoðlu derim. Adam þuan ki gerçeklikle örtüþen yorumlarý neredeyse aylarca önce yaptý.
Burayý izleyen yeni arkadaþlar için söylüyorum. Burada yorum yazan iþlem yapan arkadaþlar gerçekten bilgili tecrübeli zeki öngörülü. Benim onlar gibi olmam þuan mümkün deðil. Þunu da unutmamak gerekir bu arkadaþlar içinde geçmiþte çok acý tecrübe sahibi olan da vardýr. Bunu yaparken bu riski de unutmayýn.
Bizim borsadan fazla prim yaptýrdýn SP ye
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanlarda hergün bir sürü þirket için ortaklardan
ellerindeki paylarý borsada iþlem gören tipe dönüþüm için baþvurularý oluyor.
Bu þirkerlerde bir anlamda ortaklar kendi hisselerini satmayý düþünürken bir yandan millet
almak için çabalýyor.Hatta bilmem kaç kat yükselmiþ bir hissede patron elindeki
kayda deðer bir kýsmýný satmýþ þirkete ödünç olarak verdim faizde almayacaðým
demiþ zaten bildiðim þirketine ödünç verenin faiz almasý sözkonusu olmaz,
bunu bile olumlu görüyorlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Daha önce n dedim ülke olarak benzeyenimiz Arjantin... o tarz bir ralli olur dedik oldu mu oldu bunun adýna n deriz enflasyon . Ayrýca hala anlamýz degilim yuzde 8 den yuzde 2 ye faizlerin inmesi gerekir diyen FED bunu 2 seneye anca indirir hatta daha fazla ee nedir bu sevinç . Bence 2 sene sonra ki ABD seçimlerine dek olumlu fiyatlama adýna start seneye sonbahar gibi baslar !
ayrýca endeks dolar bazlý coktan direnci kýrdý bence secime dek tam gaz ralli olur yabancý olmayýsýda bir avantaj ama 1-2 eksi 10 þart)
Yer Ýmleri